Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta päivityksiä Ovi Storeen ja Mailiin sekä Ovi Prime Places

3
Markus Lehtiniitty

Nokialta päivityksiä Ovi Storeen ja Mailiin sekä Ovi Prime Places
Nokia on julkaissut kasan päivityksiä muutamiin palveluihinsa: Ovi Store -sovellukseen, Ovi Mailin asennussovellukseen, ja Nokia Messagingin yhden testiversion päivityksestä on annettu ennakkotietoja. Uutena toimintona on lanseerattu Ovi Maps -karttojen yhteyteen on lisätty Ovi Prime Places -yritystiedot.

---
Ovi Store -sovelluskaupan puhelinsovellus on hypännyt versionumeroon 1.05(436). Uuden version kerrotaan tuovan mukanaan sulavamman toiminnan sekä muutamia bugikorjauksia. Aiemmat tuoreet Ovi Store -sovellukset ehdottavat päivitystä automaattisesti. Vaihtoehtoinen tapa on manuaalinen lataus joko osoitteesta store.ovi.com tai puhelimesta löytyvästä Lataa-sovelluksesta.

---

Nokian Ovi Mail -sähköpostipalvelun käyttöönottoa Symbian S60 -puhelimissa helpottavaa sovellusta on päivitetty. Asiasta on kerrottu Nokia Beta Labsin blogissa. Uusi versio laajentaa laitetukea, korjaa lukuisia bugeja ja on saatavilla 18 eri kielelle lokalisoituna, näiden joukossa myös suomi.

Tämän sovelluksen tarkoituksena on vain helpottaa Ovi Mailin asetusten asettamista käyttöönoton yhteydessä, joten päivittämiseen ei ole tarvetta, jos Ovi Mail on jo puhelimessa käytössä. Muuten sovelluksen voi ladata muun muassa täältä.

---

Nokia Messaging -sovelluksen kehitystyö etenee useiden beetatestiversioiden voimin. Nyt Nokia on kertonut tulevasta päivityksestä Nokia Messaging for Social Networs Betaan. Uusi testiversio tuo mukanaan tuen useammille laitteille, yhteisöille sekä toiminnoille. Nokia pakottaa kaikki käyttäjät päivittämään uuteen versioon, sillä aiemmat versiot eivät enää toimi. Uusi päivitys on tulossa saataville 14. joulukuuta.

---

Nokian karttapalvelu Ovi Mapsiin on puolestaan lisätty Ovi Prime Places -ominaisuus. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden liittää omat tietonsa ilmaiseksi mukaan karttapalveluun. Muun muassa Googlen karttapalvelusta on jo aiemmin löytynyt vastaava ominaisuus.

Yritykset voivat kirjautua listatakseen omat tietonsa täällä. Toiminto mahdollistaa myös aiemmin Ovi Mapsin tiedoista löytyneiden paikkojen saamisen yrityksen nimiin.

Kommentit (3)

Rropsu
Rropsu

1

Lisäksi Ovi Storen nettisivut ja puhelinsovellus on suomennettu ja kyllähän tämä luurissani "5800" pelittää sulavammin! :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja