Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC lupaa Herolle seuraajan alkuvuodesta, Espresso-mallista tietoja

3
Markus Lehtiniitty

HTC lupaa Herolle seuraajan alkuvuodesta, Espresso-mallista tietoja
HTC:ltä on tulossa seuraaja Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetulle Hero-huippupuhelimelle (kuvassa) alkuvuodesta 2010. Puhelimen julkistuksen pitäisi tapahtua Mobile World Congress -tapahtumassa helmikuussa. Lisäksi yhdestä HTC:n tulevasta, vielä julkistamattomasta Android-puhelimesta on saatu tietoja julkisuuteen.

Heron seuraajasta on kertonut HTC:n Ruotsin maajohtaja Patrik Andersson IDG.se-sivuston haastattelussa. Edellä mainittuja tietoja enempää Heron seuraajasta ei vielä tiedetä, mutta melko realistinen vaihtoehto Anderssonin tarkoittamaksi Heron seuraajaksi on aiemmin huhuttu Dragon-(kehitys)nimellinen malli, josta pitäisi löytyä muun muassa WVGA-tarkkuuden kosketusnäyttö sekä Qualcommin Snapdragon-alusta tehokkaalla suorittimella.
Aiemmin tällä viikolla julkisuuteen vuoti kattava lista HTC:n tulevien Android-puhelinten kehitysnimiä. Nyt yhdestä listalla esiintyneestä puhelimesta, Espresso-kehitysnimellisestä mallista, on saatu esiin tietoja löytyneen UA-profiilin kautta. Paljastuneesta UA-profiilista kertoi ensimmäisenä hollantilainen Tweakers.net-sivusto.

UA-profiilin paljastamien tietojen mukaan Espressosta pitäisi löytyä QWERTY-täysnäppäimistö, tarkkuudeltaan 320x480 pikselin kosketusnäyttö sekä monista aiemmista Android-puhelimista tuttu 528 megahertsin suoritin. Espresso kuulostaa siis melko paljon täysnäppäimistöllä varustetulta Herolta.

Espresso tullee sijoittumaan hieman edullisempaan hintaluokkaan, sillä ensi vuonna sen ominaisuuksilla ei enää ole asiaa huippupuhelinten kategoriaan.

Sekä Heron seuraajasta että Espressosta tultaneen kuulemaan lisää piakkoin. Varsinkin Heron seuraajaa sopii odottaa innolla.

Kommentit (3)

Ralle (vahvistamaton)

1

Tässäkin Heron seuraajassa on liikaa nappeja leuassa, jotka syövät käytettävyyttä.

Vastaa
Ralle (vahvistamaton)

2

Kommentti takaisin: olisi pitänyt lukea koko uutinen ensin. Kuvassahan oli vanha Hero-puhelin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja