Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin i6500 Saturn -Android-puhelimesta vuoti kuvia, S3650W on Corby WLAN:illa

Markus Lehtiniitty

Samsungin i6500 Saturn -Android-puhelimesta vuoti kuvia, S3650W on Corby WLAN:illa
Samsungin tulevasta Googlen Android -käyttöjärjestelmällä varustetusta, vielä julkistamattomasta i6500 Saturn -puhelimesta on saatu julkisuuteen kuvia.

Olemme kertoneet i6500 Saturnista aiemminkin Wi-Fi Alliancen testiraporttiin perustuen. Nyt puhelimesta on nähty ensimmäiset kuvat Mobile-review-sivuston toimesta. Kuvien perusteella kyseessä on vain kosketusnäyttöön perustuva, melko perinteisen näköinen Android-puhelin. Lisäksi kyseessä on vielä myös Googlen brändillä ("with Google") varustettu laite, joka tarkoittaa, että Saturnistakin löytyy vain Androidin vakiokäyttöliittymä sekä kaikki tutut Googlen sovellukset.
i6500 Saturnin ominaisuuksista tiedetään toistaiseksi valitettavan vähän: kosketusnäyttö, langaton WLAN-lähiverkkoyhteys sekä kamera, jonka tarkkuus ei ole tiedossa. Myöskään Saturnin julkistus- tai markkinoilletuloaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa.

Uuden Android-puhelimen ohella Samsung valmistelee myös WLAN-yhteydellä varustettua versiota edullisesta Corby-kosketuspuhelimestaan. WLAN:in myötä Corbyn mallikoodin perään tulee W-kirjain, eli tällöin koko mallinimi on S3650W Corby. WLAN:illa varustettu Corby on käynyt myös Wi-Fi Alliancen testissä (PDF-linkki).

Corby on lähille nuorille suunnattu ominaisuuksiltaan melko yksinkertainen kosketuspuhelin, joka on jo noussut erittäin suureksi menestysmalliksi: Corbyja on myyty jo yli kolme miljoonaa kappaletta. Corbyn tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa 2,8 tuuman kosketusnäyttö 240x320 pikselin QVGA-tarkkuudella, tuki neljälle GSM-taajuudelle sekä GPRS- ja EDGE-datayhteyksille, kahden megapikselin kamera ja tuki verkon yhteisöpalveluille, kuten Facebookille sekä Twitterille.


Samsung S3650 Corby

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja