Nokia julkisti 5235 Comes With Musicin - vuoden rajattomat musiikkilataukset mukana erittäin edullisesti

24
Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti 5235 Comes With Musicin - vuoden rajattomat musiikkilataukset mukana erittäin edullisesti
Nokia on julkistanut 5235 Comes With Music -erikoispuhelinmallin, jonka mukana seuraa puhelimen nimen mukaisesti Nokian Comes With Music -musiikkipalvelu.

Comes With Music -palveluhan mahdollistaa käyttäjälle rajattomat, ilmaiset musiikkilataukset Nokian musiikkikaupasta vuoden (tai sopimuksesta riippuen puolentoista vuoden) ajan palvelun käyttöönotosta. Vuoden aikana lataamansa musiikin saa pitää myös sopimuskauden jälkeen. Comes With Musicin kautta ladatut kappaleet ovat suojattu DRM-kopiosuojauksin.

Comes With Music -palvelua ja muutamia pieniä ulkonäöllisiä eroja lukuun ottamatta 5235 Comes With Music vastaa aiempaa 5230-mallia. Näin ollen myös 5235 Comes With Musicin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa 3,2 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö (tarkkuus 360x640 pikseliä), kahden megapikselin kamera, 3G-yhteydet HSDPA:lla, GPS-paikannus, Bluetooth-yhteys, microSD-muistikorttipaikka sekä 3,5 millimetrin standardi kuulokeliitäntä. Niin 5230:ssa kuin myös 5235:ssä on myös käytössä Symbian S60 -alusta. Musiikintoistoaikaa 5235 Comes With Musicille luvataan yhdellä latauksella 33 tuntia.Erikoisen 5235 Comes With Musicista tekee sen hinta. Nokia ilmoittaa 5235 Comes With Musicin verottomaksi hinnaksi vain 145 euroa, joka Suomen arvonlisäveron kanssa tarkoittaisi noin 175-180 euron hintaa täällä. Nokia on aiemmin ilmoittanut 5230-perusmallin verottomaksi hinnaksi 149 euroa, joten siihenkin nähden uutuuden hinta vaikuttaa suorastaan käsittämättömän alhaiselta. 5230:n julkistuksen yhteydessä Nokia kertoi sen Comes With Music -version verottomaksi hinnaksi 259 euroa, mutta nyt julkistettu 5235 Comes With Music tullee syrjäyttämään Comes With Musicilla varustetun 5230:n.

Nokia 5235 Comes With Music on itse asiassa edullisin Nokian toistaiseksi julkistettu älypuhelin, ja on melko hurjaa, että samassa paketissa seuraa myös Comes With Music -palvelu. Aiemmin Comes With Music -palvelusta on saanut maksaa karkeasti noin 100 euron hintalisän puhelimen hinnassa, mutta nyt sen saa puhelimen kylkeen käytännössä ilmaiseksi.

Markkinoille 5235 Comes With Music on saapumassa vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentit (24)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

5

Nokialle voi sanoa hyvästit. Apple ja Samsung viuhuu ohi molemmin puolin.

Mihin on kadonnut taito tehdä silmää miellyttävää puhelinta, myös Ovi-palvelu on vitsi mistä voi ladata Shakiran taustakuvan tai orava-soittoäänen.

Vastaa
weski
weski

7

Voisin kyllä muuten tuota odotella ja vaihtaa vanhan N73ME:n pois, mutta WLAN on kyllä ihan ehdoton nykyään. Aika huono veto jättää WLAN pois tuosta, tuskin paljon lisähintaa tulisi jos sen olisi iskenyt samoihin kuoriin.

Vastaa
tuckom
tuckom

8

Surkeeta pa.........aa!!! Naytto leveemmaks ja runko 12mm menis paremmin kaupaks ja jos viella olis vareja monia mutta ei!!!!
Nokiassa ei muuten kukaan seuraa mediaa mobiili alalta se on kielletty ettei vaan tulis tehtya jotain hyvia ja kohtuuhintaisia laitteita !!!!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user (vahvistamaton)

9

> Aika huono veto jättää WLAN pois tuosta

Ominaisuuksia on varmaankin karsittu sentakia että saadaan halpavesio aikaiseksi, WLAN versiollisiakin löytyy useampiakin S60 5th mallistosta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mike/78 (vahvistamaton)

12

Aika kova veto Nokialta.
Tohon on kilpailijoiden aika vaikea vastata.
Asiallinen kosketusnäyttö puhelin ja rajattomasti musiikkia on aika kova haaste tossa hinta luokassa.

Vastaa
wipe2000
wipe2000

14

Omaan silmääni ihan tyylikkään näköinen laite ja hintakin kuulostaa hyvin kohtuulliselta. Tuo DRM kirosana vaan edelleen esiintyy CWM-palvelun yhteydessä. Lisenssiehtojen perusteella turhaa lisävaivaa tai jopa vaikeuksia musiikinkuunteluun on odotettavissa, jos puhelimensa hukkaa tai rikkoo.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

15

Helev**in hieno ratkaisu! Edullinen cwm- luuri ja vielä 3g, menee nuorisolle kuin häkää edullisen hinnan vuoksi! Nyt nokia nopeesti markkinoille tommonen luuri!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

16

Sama pelastusrengas tuntuu löytyvän kuin kaikissa muissa Nokian tämän tyyppisissä malleissa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iDioottiKommentoija (vahvistamaton)

17

@16
Mitä tarkoitat? Että CWM löytyy monista nokian Musiikkipuhelimista?

Voisit muuten yrittää kirjoitella "hieman" subjektiisemmin. Pääsääntöisesti kirjoituksissa ei ole päätä eikä häntää. Kunhan vaan hehkutat Applea ja haukut Nokiaa oli uutinen mikä tahansa. Eikai fanipoikuudessa ole mitään erityisen pahaa, mutta jotain rahaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
bnm (vahvistamaton)

18

Dollarinen on nyt ottanut tämän sivuston idioottimaisimman kommentoijan tittelin tukevasti haltuunsa. Onneksi olkoon.

Ja anteeksi tästä ot:sta, jatkakaa.

Vastaa
Stonik
Stonik

19

Yllättävää että tuohon hintaan saa vielä GPS:nkin... Muotoilultaan varsin tylsä, mutta eiköhän tuota tulla myymään aikamoisia määriä. Hinta on poskettoman edullinen.

Ja tämän laitteen tähtäimsessä ei ole iPhone, vaan nimenomaan Samsungin erittäin hyvin myyvät 150-200 euron kosketusnäyttömallit.

Vastaa
capuzino
capuzino

20

kyllähän tuo ihan hyvän näköinen puhelin on minun silmääni ja yllättävän halpa ominaisuuksiltaan, mutta kun siihen saisi vielä salaman ja wlan niin voisi alkaa harkita tuota...

Vastaa
ponzo92
ponzo92

21

Uskon että tuo menee kaupaksi, mutta itse en ostais tuota. Onhan tuo varmasti hyvä puhelin, mutta se WLAN on mulle ainaki se yks ehdoton juttu mikä puhelimessa kuuluu nykyään olla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
abacaca (vahvistamaton)

22

Mitä sillä WLANilla käytännössä tekee? Ei tarvitse panna sitä usbikaapelia kiinni?

Vastaa
Jamfist
Jamfist

23

Nokian kosketusnäytöllinen Comes With Music puhelin kiinnosti kovast ja otin selvää uudesta 5235 puhelimesta ja sen pari puuttuvaa ominaisuutta karkotti ajatuksen sen hankkimisesta (mm WLAN ja huono kamera). Löysin sitten http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.c...iililaajakaista artikkelin ja käväisin katsomassa X6sta. Puhelin on mielestäni erittäin hyvän tuntuinen kädessä ja 5800 verrattuna paljon vankempi ja kalliimman oloinen (mitä onkin). Saunalahden tarjous vaikutti loistavalta, mutta kävin vielä katsomassa kilpailevien operaattorien tarjoukset, ja Saunalahti on ainoa joka tarjoaa ilmaisen data-liittymän vuodeksi, ja oli kuukausi maksukin euron pari halvempi kuin soneralla. Nyt omistanut Puhelimen pari vk ja Comes With Music toimii Nokian kehittämäksi ohjelmaksi ihan hyvin, varsinkin puhelimella (tietokoneella jotain ongelmia ilmennyt). Yleisesti erittäin tyytyväinen ollut, suosittelen.

Vastaa
OH1FQY
OH1FQY

24

Aika hyvä veto Nokialta kyllä. Itse en ostamassa ole vaan kaavailin tuossa ensi viikolla X6 16Gt ostamista, mutta itse uutiseen:
Muotoilu nyt edustaa tyypillistä 5xxx-sarjaa joka ainakin mielestäni on vähän tylsähkö. Hinta on todellakin huikea, sillä edeltäjä 5230 on teknisesti lähes samallainen mutta maksaa silti huomattavasti enemmän.

PS. Arsyttää kun kaikkia puhelimia verrataan iPhoneen, vaikka esim. 5235 CWM ei todellakaan ole tarkoitettu iPhonen haastajaksi :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.