Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi päivitykset N82:lle, N95:lle ja N95 8GB:lle

14
Markus Lehtiniitty

Nokia julkaisi päivitykset N82:lle, N95:lle ja N95 8GB:lle
Nokia on julkaissut ohjelmistopäivitykset kolmelle jo hieman iäkkäämmälle mallilleen: N82:lle, N95:lle sekä N95 8GB:lle.

Koko kolmikon ohjelmiston versionumero nousee päivityksen myötä 35-sarjaan (ainakin N95:n kohdalla tarkalleen 35.0.001:een), mutta päivityksien mukanaan tuomista uudistuksista on toistaiseksi tarjolla todella niukasti tietoa. Mahdollisia uudistuksia ovat Ovi-sovellusten päivitykset sekä erinäiset bugikorjaukset.
N95 ja N95 8GB eivät tue käyttäjän tietoja päivityksen yhteydessä suojaavaa User Data Preservation -ominaisuutta, minkä myötä varmuuskopioiden ottaminen on välttämätöntä ennen päivittämistä. N82 puolestaan tukee UDP:tä, mutta myös sen osalta varmuuskopiointi on varmuuden vuoksi järkevää.

Puhelinten päivittäminen onnistuu tietokoneen kautta Nokia Software Updater -ohjelmalla.

Päivitysten julkaiseminen näinkin vanhoille puhelimille on hieman yllättävää; muun muassa N95:hän saapui markkinoille jo vuonna 2007, ja sen markkinoilta poistumisestakin on jo aikaa jonkin verran. Nokia näyttäisi pitävän hyvää huolta myös vanhoista huippumalleistaan.

Alla kommenteissa olisi mukava kuulla päivityksen uudistuksista puhelimensa päivittäneiltä!

Kommentit (14)

aatu (vahvistamaton)

2

N95 8gb on ollut oman kännykkähistorian eräitä parhaista puhelimista. Olen omistanut ehkä 10 luuria. Yksi osasyy varmasti oli että ostin kyseisen luurin kuitenkin aika myöhään. Pelkkä N95 ehti olla yli vuoden myynnissä kait? ja 8gb versioon ei siten lastentauteja jäänyt. Puhelinta ei ole tarvinnut käyttää kertaakaan huollossa. Gps siinä ei mitenkään hirvittävän hyvä ollut, autossa liikkeellä ollessa harvemmin löysi signaalia. Nykyisethän löytää heti.

Vastaa
keke (vahvistamaton)

5

Pr temppu.

Mutta kuitenkin, paras olisi pitääkin varsinkin N95:n(ja 8GB:n) omistajista huolta. Ne on kuitenkin ehkä Nokian lähihistorian loistokkaimpia, onnistuneimpia ja hyvämaineisimpia tuotteita. N900 saattaa ehkä yltää samalle tasolle.

Vastaa
badmf
badmf

7

Itse ostin n95:n julkaisussa, ja vaikka pieniä ongelmia onkin ollut, on se mielestäni paras puhelin mitä olen omistanut.

Yksi hieno piirre puhelimessa, tai oikeastaan nokian toiminnassa on se, miten päivityksillä on kameraa parannettu uskomattoman paljon!
Nokia photos:n alkupään kuvia kun katselee, on kuvanlaatu parantunut melkoisesti.

Vastaa
nisuti
nisuti

9

En myöskään ole onnistunut saamaan Nokian sivuilta tuota päivitystä. Tarjoaa vain tuota jo laitteessa olevaa.

Vastaa
user (vahvistamaton)

12

>Linkkiä päivitykseen? Löysin Nokian sivuilta vain sen vanhan
>31.0.017-version.
NSUlla ? mikä malli, 82, 05 vai 95 8GB ?, mikä tuotekoodi ? Operaattoriversio vai normi suomi ?

Vastaa
user (vahvistamaton)

14

> NSU:n mukaan uusin versio on myös tuo 31.0.017.

Sitten se on se tuorein sinun koneesesi.

> Kyseessä siis operaattoriversio N95-1.

Tuotekoodi / product code ?
Perinteisesti operaattori softaversioihin tulee (jos tulee) myöhemmin päivitykset. Huolloissa ehkä voivat päivitellä vähän laajemmin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja