Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 2.2 nopeuttaa laitteita selvästi

3
Kaarlo Räihä

Android 2.2 nopeuttaa laitteita selvästi
Android-alustan tuorein 2.2-versio (Froyo) julkaistaan virallisesti todennäköisesti tämän kuun 19. päivä Google I/O -tapahtumassa, mutta jotkin onnelliset tahot ovat saaneet jo käyttöönsä Froyolla varustettuja laitteita. Eilen julkaistussa videossa esiteltiin laitteen Flash-tukea, ja AndroidPolice.com-sivusto on päätynyt puolestaan tutkimaan uuden ohjelmistoversion raakaa laskentatehoa.

Sivuston tekemien testien perusteella Android-alustan oma Dalvik-virtuaalikone on nopeutunut huomattavasti, sillä esim. Nexus One -puhelin saa nykyisen Androidin 2.1-version kanssa Dalvikin suorituskykyä mittaavassa Linpack-testissä tulokseksi noin 17 MFLOPS:ia, kun taas uuden 2.2-version kanssa tulos on yli kaksi kertaa parempi eli 37 MFLOPS:ia.


AndroidPolice.com:in arvioiden mukaan näin suuri nopeuden lisäys johtuu Dalvikin uudesta ajonaikaista kääntämistä tekevästä moottorista. Suorituskyvyn lisäksi parannettu JIT-tuki antaa Android-laitteille paremmat valmiusajat.

Koska lähes kaikkia Android Marketista ladattavia sovelluksia ja monia Androidin vakiosovelluksia suoritetaan Dalvik-virtuaalikoneen avulla, nopeutuvat monet nykyiset sovellukset selvästi uuden Androidin myötä. Valitettavasti puhelinvalmistajat eivät ole vielä kertoneet tarkemmin mahdollisista Android 2.2-päivityksistä, joten kuluttajien täytyy vain toivoa parasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Thors (vahvistamaton)

1

Toisi nyt jokin valmistaja vähintään 16GB:n sisäisellä muistilla varustetun mallin niin voisi jotain Android puhelinta harkitakin! Nyt täytynee tyytyä kesän uuteen iPhoneen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

2

Google Nexus Onen omistajat saanevat tuon päivityksen hyvinkin nopeasti, koska siinä käytetään Androidin perusversiota.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja