Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkisti kaksi Bada-puhelinta

8
Matti Vähäkainu

Samsung julkisti kaksi Bada-puhelinta
Samsung julkisti tänään Koreassa uusia matkapuhelimia. Korealaisyritykseltä nähtiin kaksi uutta, omaa Bada-käyttöjärjestelmää pyörittävää kosketusnäyttöpuhelinta sekä kaksi Omnia Pro -sarjan laitetta. Bada-puhelimia edustavat Samsung Wave 2 S5250 ja Samsung Wave 2 Pro S5330. Älypuhelinjulkistuksista vastasivat Samsung Omnia Pro 4 B7350 ja Omnia Pro 5 B6520.

Bada-käyttöjärjestelmällä varustetut Wave 2 ja Wave 2 Pro eroavat toisistaan ainoastaan Pro:sta löytyvällä QWERTY-näppäimistöllä. Molemmat ovat edullisia 2G-puhelimia, joiden ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman kosketusnäyttö, 3 megapikselin kamera, WLAN, GPS ja microSD-muistikortti. Puhelimet tulevat myyntiin elokuussa Kaakkois-Aasiassa ja Venäjällä. Laitteiden hintoja ei julkistettu.
Uudet Omnia Pro -älypuhelimet ovat Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä ja QWERTY-näppäimistöllä varustettuja patukkapuhelimia. Omnia Pro 4:stä löytyy lisäksi kosketusnäyttö. Omnia Pro 4 julkaistaan Euroopassa, Venäjällä ja Kaakkois-Aasiassa ensi kuussa. Omnia Pro 5 puolestaan julkaistaan elokuussa, mutta sitä ei alustavasti nähdä Euroopassa.
Kommentit (8)

Vlaadi
Vlaadi

2

Itseä ihmetyttää Windows Monile 6.5:sen käyttö, eikös se käyttis ala hiljalleen olla historiaa ainakin siinä mielessä, että sitä ei enää kehitetä eteenpäin?

Vastaa
Nks123
Nks123

3

Onko nää nyt ekat bada os -puhelimet? Ja katoin ton wawe 2 pro:n kuvan kohdalla aluks nopeesti vilkastuna, että toimittaja laittanu vahingossa N900:n kuvan siihen :D

Vastaa
Thors (vahvistamaton)

4

Samsung puskee puhelimia ulos nopeammin kuin mikään muu valmistaja, ja vielä hirveämmillä nimillä kuin Nokia... saapa nähdä mitä siitäkin vielä tulee.

Vastaa
BaDaOS (vahvistamaton)

6

Mielenkiintoisilta vaikuttavat nuo mallit,MUTTA...ovat VAIN (2G.)-malleja!!.
=(
HALOO,Samsung!!.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

Ei tuo Bada OS ole vielä vakuuttanut. Samantyylinen kuin Symbianin uusimmat tuotokset. Mutta mutta, tiedä häntä. Saattaa olla aivan loistavakin OS.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja