Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Motorola Droid 2 käsittelyssä

4
Matti Vähäkainu

Videolla: Motorola Droid 2 käsittelyssä
Motorolan karmeasta syöksykierteestä (osittain) pelastanut Droid-älypuhelin laajeni mallisarjaksi. Tulossa on useita Droid-nimellä varustettuja Android-kosketusluureja, joita Yhdysvalloissa myy Verizon. Luvassa on paitsi 4,3 tuuman näytöllä varustettu Droid X, myös alkuperäisen Droidin seuraaja, QWERTYllä varustettu Droid 2. Jälkimmäinen on löytänyt tiensä Android and Me -sivuston käsittelyyn, josta selviää, että kyseessä onkin aiempaa mallia erehdyttävän paljon muistuttava laite.

Alla olevalla videolla esitelty Motorola Droid 2 on edeltäjänsä tavoin varustettu 3,7 tuuman kosketusnäytöllä, QWERTY-näppäimistöllä ja 5 megapikselin kameralla. Droid 2 on kuin samasta puusta veistetty, vain muutamat yksityiskohdat erottavat puhelimet toisistaan. Merkittävimmät muutokset uusitussa Droidissa kohdistuvat D-padin poistumiseen, nopeampaan 1 gigahertsin prosessoriin ja tuplaantuneeseen RAM-muistiin.
Android and Me arvioi, että puhelin julkistetaan vielä tämän kuukauden aikana ja Verizonille myyntiin laitetta voi odotella elokuussa. Hintatietoja tai mahdollista Euroopan julkistusta ei ole tiedossa.

Kommentit (4)

akse
akse

2

Anandtechissä vähän moitittiin droid1:n tasasia näppäimiä ja kehuttiin n900:n pyöreäpintaisia... tuossa droid2:ssa on näköjään saman tapaset nyt.. varmaankin paremmat.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

3

Mites kävi, kun suollettiin jatkuvasti uuzza RAZRia markkinoille. Hyvä, että otettiin opiksi, eikä toisteta samoja virheitä uudestaan :|

Vastaa
Micky4 (vahvistamaton)

4

Tuollainen lähtisi kyllä heti ostoon, jos olisi vanilla Android ja Motorolan tuki laitteille täällä valtameren toisella puolella vähän parempaa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja