Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin Kin-puhelimet lopetettiin ennätysajassa

3
Matti Vähäkainu

Microsoftin Kin-puhelimet lopetettiin ennätysajassa
Microsoftin Kin-puhelimien elinikä jäi kovin lyhyeksi, sillä yhtiö on kertonut, että se lopettaa kahden uutuuspuhelimen toimittamisen. Kin One ja Kin Two -puhelimet ehtivät olla markkinoilla vain pari kuukautta, jonka aikana fanejakaan ei liiemmin kertynyt.

Kosketusnäytöllä ja omalaatuisella muotoilulla sekä käyttöliittymällä varustetut Kin-luurit eivät olleet kriitikoiden mieleen ja murska-arvioita jaeltiin useissa julkaisuissa. Puhelimet oli tarkoitus tuoda Eurooppaan syksyllä, mutta muuttuneiden suunnitelmien johdosta niitä ei täällä nähdä.
Microsoft kertoi, että Kin-tiimi yhdistyy Windows 7 -alustaa kehittävään tiimiin, jossa Kinin Windows Phone 7 -pohjaista käyttöliittymää kehittäneistä työntekijöistä saadaan paras hyöty irti. Verizon tulee myymään Kin-puhelimet loppuun, mikäli joku niitä vielä ostaa, mutta tukea puhelimelle esimerkiksi päivitysten muodossa ei ole enää tiedossa.

Kommentit (3)

abacaca (vahvistamaton)

1

Minusta tuo on söpön näköinen.
En kyllä ostaisi, mutta silti.

Vastaa
Stonik
Stonik

2

Microsoftin kannattaa muutenkin kohdistaa panostukset vain Windows Phone 7:ään, markkinoilla kun ei käytännössä ole enää tilaa Kinin tyyppisille feature-puhelimille. Android, Bada ja Symbian tarjoavat nykyisin puhelimia niin edullisiin hintaluokkiin, että Kin ei käytännössä voinut menestyä.

Vastaa
WP 7,NO thanks!!. (vahvistamaton)

3

Eihän tuo Windows Phone-malli olisi edes ollut toimintavarma,samanlainen kuin PC Windowsit!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja