Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Best Buy vahvisti Droid 2:n hinnan - vakiona Android 2.2

4
Kaarlo Räihä

Best Buy vahvisti Droid 2:n hinnan - vakiona Android 2.2
Motorolan Droid 2 -puhelimen tietojen pimittäminen ennen laitteen julkaisua ei ole onnistunut kovin mairittelevasti, sillä laitteen lähes kaikki tiedot ovat jo vuotaneet julki. Eilen kyseisestä uutisuunista revittiin viimeisetkin tuhkat ulos, kun Best Buy -kauppaketju vahvisti puhelimen myyntihinnat.

Kytkynä puhelin maksaa Yhdysvalloissa 199 dollaria ja ilman sopimusta puhelimen saa omakseen 599 dollarin hintaan. Vastaavat hinnat olivat voimassa myös viime vuonna, kun edeltävä Droid tuli myyntiin, joten kunhan Droid 2 pääsee Eurooppaan loppuvuoden aikana Milestone 2 -nimellä, on sen hinta todennäköisesti todella lähellä Milestonen julkaisuhintaa.
Best Buyn mainos vahvistaa myös Droid 2:n sisältämän Android 2.2 -ohjelmistoalustan, joten kyseessä on ensimmäinen Android-puhelin, jota myydään kuluttajille suoraan Android 2.2:lla varustettuna. Android 2.2:n myötä puhelimeen voi esim. asentaa Flash-selainlaajennuksen.

Droidiin verrattuna Droid 2 tuo uudistuksina mm. nopeamman suorittimen (550 MHz -> 1 GHz), uudistetun näppäimistöasettelun, Hotspot-toiminnon 3G-yhteyden jakamiseen, lisää RAM-muistia (256 MB -> 512 MB) ja lisää flash-muistia (512 MB -> 8GB).

Kommentit (4)

The Dude (vahvistamaton)

3

Motorolan tuki Euroopassa Milestonelle on ollut niin huonoa, ettei kukaan täysjärkinen osta Motorolaa.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

4

Motorolahan on mennyt lähes Applen tasolle :D Sama laite päivitettynä. Vaikka eipä tuossa mitään vikaa ole. Aikoinaan toivoin että näin olisi käynyt monille Nokian puhelimille esim. N73 joka oli jo ihan hyvä mutta pienellä päivityksellä olisi saanut todella hyväksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja