Nokialta toinenkin Touch and Type -puhelin

3
Teemu Laitila

Nokialta toinenkin Touch and Type -puhelin
Nokia on julkistanut uuden C3 Touch and Type -puhelimen vuotuisessa Nokia World -tapahtumassaan. Aiemman X3 Touch and Type -mallin tapaan C3-versio pitää sisällään sekä kosketusnäytön että perinteisen numeronäppäimistön. Nyt julkaistu malli on suunnattu erityisesti kehittyville markkinoille, jotka jo ennestään ovat Nokian vahvaa aluetta.

C3 Touch and Type perustuu halvemmissa malleissa käytettyyn Series 40 -alustaan. Puhelin kestänee kovempaakin käyttöä, sillä sen runko on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Luuri sisältää 3G-tuen, WLANin, 5 megapikselin kameran salamalla, radion ja musiikisoittimen sekä tuen enintään 32 gigatavun muistikortille.

Nokia on ilmoittanut laitteen hinnaksi 145 euroa ilman veroja ja se tulee saataville vielä tämän vuoden puolella.







Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Sillattiiis (vahvistamaton)

2

Uskon vahvasti, että nämä uudet T&T puhelimet tulevat myymään aivan älyttömiä määriä. Hinta on juuri sopiva ja ominaisuudet kohdillaan peruskäyttäjille, joita sattumoisin on todella iso prosentti ihmisistä.

S40 on aina toiminut jouhevasti ja nyt kun navigointi on siirretty näytölle niin käyttö on entistäkin helpompaa. Todellinen featurepuhelinten vastaisku. Ainoa vaan, että muilla valmistajilla ei ole oikeastaan vastaavaa tässä hintaluokassa.

Markkinaosuudet on taas hetkeksi taattu, mutta sijoittajia, tämä ei varmasti kauheasti lämmitä sillä samanlaista tulosta pitäisi tehdä ylimmässä kateluokassa(mielestäni parhaiten kategoriaa kuvaava termi).

Vastaa
Jupsu
Jupsu

3

monet vieroksuvat kosketusnäytöllä kirjoittamista, ja tottahan se on että joissain pieninäytöllisissä luureissa se on kurjaa (eli siis jossain alle 3,5") niin tämä on monille varmasti hyvä ratkaisu ja siirtymävaihe kosketusnäytöllisiin puhelimiin! itsellä joskus ollut tämäntyylinen kiinanihme puhelin ja mielestäni oli hyvin toimiva että klikkaukset sai tehdä sormella ja kirjoitus fyysisellä näppäimistöllä! mutta ei nokia tällä vielä niin paljoa voittoa tee että sen asemaa saataisiin parannettua.. joten lisää hyviä ja edullisia puhelimia markkinoille.. (tarkoitan siis että vähän ilmaa voitaisiin kaikista tuotteista ottaa pois)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.