Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Ovi Music ja Symbian^3-musiikkisoitin esittelyssä N8:n ruudulla

28
Teemu Laitila

Video: Ovi Music ja Symbian^3-musiikkisoitin esittelyssä N8:n ruudulla
Ranskalainen Test-Mobile.fr -blogi on julkaissut seitsemän ja puolen minuutin mittaisen videon, jossa Nokian edustaja esittelee N8:n musiikkisoitinta sekä sisäänrakennettua Ovi Music -ohjelmaa. Ovi Musicin palveluihin tutustutaan myös tietokoneen selaimen avulla.

Musiikkisoitin vaikuttaa lupaavalta ja videolla esiintyvä Nokian edustaja hehkuttaa, miten levyjen kansitaidetta voi selailla 60 ruudun sekuntivauhtia verrattuna kilpailijoiden 30 ruutuun sekunnissa.

Kommentit (28)

J-lalli
J-lalli

1

"miten levyjen kansitaidetta voi selailla 60 ruudun sekuntivauhtia"

Tuo on se ostoperuste varmaan sit :D:D
Kylä symbian rulaa...

Vastaa
hta
hta

2

5:46 eteenpäin. Push, push hmm swipe... ei toimi. Ok no search sentää toimii!

Hyvin tuntuu vastaavan kosketusnäyttö :)

Vastaa
Matsomppi
Matsomppi

4

@2
Voitko varmaksi sanoa, että kyse on näytön ongelmasta? Jos vaikka weppisaitilla/sovelluksessa ei satu tuossa olemaan scrollattavaa sisältöä? Yhdessä toisessakin testivideossa käyttäjä yritti scrollailla valikossa, vaikka kaikki kuvakkeet oli näkyvillä.

Vastaa
toisilla toimii (vahvistamaton)

5

@2

Kosketuksen tunnistus ongelmia on näkynyt lähes jokaisessa N8 videoissa.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

7

@1

Tossa videollahan tuossa kohtaa tyyppi vain luettelee ominasiuuksia ja osottaa sormella sitä kohti mistä valinta löytyy. Tuskin tuossa on edes tarkotus klikata sitä nappia, koska nimenomaan ollaanm luttelemassa näytöllä olevia valintoja.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

8

@1

Tossa videollahan tuossa kohtaa tyyppi vain luettelee ominaisuuksia ja osottaa sormella sitä kohtaa mistä valinta löytyy. Tuskin tuossa on edes tarkotus klikata sitä nappia, koska nimenomaan ollaan luettelemassa näytöllä olevia valintoja.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

10

Mut jospa nyt mentäs ihan aiheeseen tössö keskustelussa?

Omasta mielestäni uudistettu musiikkikauppa toimii ihan hienosti ja se on selkeä parannus entiseen. Kauppa toimii hyvin puhelimella ja mukavaa on se, että musiikin ostaminen onnistuu nyt myös Linuxissa tietokonetta käyttäen.

Itse tuossa jo jokin aika sitten hain aiemmin ostamani albumit uudestaan DRM-vapaina mp3-kappaleina ja ostin smaalla pari albumia lisää. Hienosti toimii. Nyt kun Nokia heitti DRM:n menemään niin en henkilökohtasesti näe enää mitään syytä ostaa musiikkia jostain muusta paikasta kuin Nokian Ovi Musicista.

On mukava, että ostetut albumit ja kappaleet saa itselle heti oston jälkeen vaikka keskellä yöt’ä jos niiksen tulee :) Ja perinteisillä CD-levyillä en tee mitään, koska jokatapauksessa muuttaisin ne mp3-tiedostoiksi ja siirtäisin kappaleet tietokoneelle ja puhelimeen. Levyt jäisi vain pölyttymään hyllyyn.

Vastaa
sisarpiiri (vahvistamaton)

12

valitettavasti se ei ole vielä valmis puhelin, mutta uskon että se seuraava jo on ;) vinkki.

Vastaa
akse
akse

13

@11
Vähä samallaista tekee oma n900 kun sivulla on jotain flash video elementtejä.. samaa teki myös kaverin htc desire. Flash on vaan niin raskasta.

+ n8ssahan on vanha selain ja uus on vissiin tulossa lokakuussa, joka ilmeisesti on huomattavasti parempi ja nopeampi.

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

14

@11 Flashin voi aina disabloida niin tuokin sivu mitä luultavammin scrollaa ihan sulavasti.

Symbianin selaine ei ole kyllä sieltä nopeimmasta päästä, vaikka melko monipuolinen onkin. Qt:lla tehty selain on kuitenkin tulossa joten toivottavasti tähän saadaan parannusta vielä tämän vuoden puolella.

Vastaa
tomuaivo
tomuaivo

15

@13 "uus on vissiin tulossa lokakuussa"

@14 "Qt:lla tehty selain on kuitenkin tulossa"

Kulmakarva nousi pystyyn.Tuleeko vain symbian^3:lle vai saako vanhan s60v5:n omistaja myös uuden selaimen?

Vastaa
weski
weski

16

@miksuh2 opettelisitko edes muiden vuoksi käyttämään tarkoituksella keksittyä "edit -painiketta" jos on niin paljon sanottavaa eikä muista kaikkea kerralla kirjoittaa. Ei tarvitse koko uutista pwnata. Saati sitten montaa uutista, niinkuin näyt tehneen illan mittaa.

Vastaa
ha62607
ha62607

19

Tuo "hölynpölyä" tai "ei pidä paikkaansa" on tyypillinen Nokia insinöörin vastaus vähä jokaisen Nokian laitteen ongelmaan. Virheet sitten vaan jäävät puhelimeen asti, koska kaikki virheet kuitataan vaan käyttäjän "tyhmyydeksi". Voi olla näin tietysti, olen vain tyhmä käyttäjä ja siksi tarviksenkin yksinkeratisen ja toimivan laitteen siis iPhone tai Android. Näyttää, että tuossa laitteessa ei näyttö toimi ja en minä halua laittaa euroakaan huonosti toimivaan laitteeseen siis ei koskaan enää Nokiaa.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

20

@15 Ei ole tietoa, mutta tuskinpa tulee millekään vanhalle, miksi tulisi, ei lisää myyntiä.

@muutama muu
Jaa että nyt selaimen tökkimistä selitetään sillä että "flash nyt on vaan raskasta, sen saa pois päältä", jotenkin muistelisin että Apple on nimenomaan tästä syystä päättänyt pitää Flashin pois laitteestaan, mutta tämä on ollut ihan itkupotkuraivari-väärin. :)

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

22

Mistä ihmeen flashista täällä puhutaan? Kysehän oli ymmärtääkseni siitä, että luuri ei reagoi kosketuksia, josta myös tuo pätkivä ja epätasainen skrollaaminen silloin tällöin johtuu.

Hyvin näkee myös tuon videon (@11) loppupuolella kun yrittää painaa noihin foorumin sivunumeroihin, että ei siitä meinaa tulla mitään, vaatii 4 painallusta ennenkö luuri rekisteröi kosketuksen, ei näyttäisi kovin tarkka olevan tuo nokian kapasitiivinen.

Vastaa
mikis1
mikis1

23

@22 Eihän tossa ollut mitään ongelmaa kosketuksen tunnistamisen kanssa..? Scrollauksen pätkiminenhän johtui selvästi selaimen hidastelusta, joka taas luultavasti johtui siitä että selain latasi samalla youtube-videoita katseluvalmiiksi. Ja Youtube-videothan toimivat flashilla? Niin ja voihan se vähän hankala olla osua tarkasti niihin pieniin numeroihin..

Aika hankala ton perusteella sanoa näytön tarkkuudesta yhtään mitään.. Ite kokeilemalla varmastikkin selviää sekin paljon paremmin..

Vastaa
Jep_
Jep_

24

Vastaava esittely uudesta ovi mapsista:
http://mynokiablog.com/2010/09/24/video-...ok-and-twitter/

Todiste siitä kuinka mopo N8 eikä pysty pyörittämään pelejä kun siinä ei ole Androidia ja 1 GHz prossua:
http://mynokiablog.com/2010/09/24/video-...arta-over-hdmi/
Englantia osaamattomille ja Symbianista mitää ymmärtämättömille:
Tuossa näytetään todellista moniajoa ja millainen hidaste se oikeasti on. Heppu ei sulje pelejä vaan jättää ne taustalle pörräämään kun rupeaa testaamaan seuraavaa peliä.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

25

@23 niin no se, että se ei saa mitään vastausta noista pienistä numeroista (eivät edes ole mitenkään pieniä) kertoo vaan sitä, että luurin kosketusnäyttö ei ole kovin tarkka. Omassa luurissa pystyy painamaan tuollaista vastaavaa ja numero on niin pieni, että siitä ei edes selvää saa, mutta silti se siitä sivuista jonkun reagoi.

Ihmetyttää myös ne puheet, että kapasitiivinen olisi jotenkin epätarkka, mutta tuon videon jälkeen ei taas kauheasti ihmetytä, oma kun on aivan eri tasoa.

Vastaa
_mikkis__ (vahvistamaton)

26

@24 en ymmärrä symbianista, mutta eikös toi vihreä ympyrä tarkoita, että ohjelma/peli on moniajossa?

Luulisin kyllä, että ei tuossa mitään pelejä taustalla ajeta vaan seuraavan pelin käynnistäessä luuri tajuaa, että nyt tarvitaan muistia ja tehoja ja sammuttaa tämän edellisen pelin?

Tämän päätelmän tein siis vaan sen pohjalta, että jokaisen pelistä lähdön jälkeen siitä edellisestä pelistä lähti se vihreä ympyrä pois ja vihreä ympyrä oli enää siinä pelissä mikä juuri laitettiin moniajoon, voin toki olla ihan väärässäkin.

Vastaa
Jep_
Jep_

27

@26.
Piti oikein tarkistaa. Täytyy myöntää että taidat olla oikeassa.

Kapasitiivisen näytön epätarkkuudesta... Eikös sen ole väitetty olevan vain epätarkempi kuin resistiivisen näytön. En tosin osaa sanoa miten tämä näkyy, jos näkyy, normaalissa käytössä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja