Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC:n uutuuspuhelimet Incredible S, Desire S ja Wildfire S

12
Matti Vähäkainu

Videolla: HTC:n uutuuspuhelimet Incredible S, Desire S ja Wildfire S
HTC paljasti tänään Barcelonassa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla kaksi Facebook-puhelinta, Salsan ja ChaChan, joista kerroimme aiemmin tänään. Facebook-puhelinten lisäksi yhtiö kertoi kolmesta uudesta Android-puhelimesta, joista ei Facebook-nappia löydy. Puhelimilla on tutut nimet S-liitteellä, Incredible S, Desire S ja Wildfire S.

Huippumallina toimii 4 tuuman Super LCD -kosketusnäytöllä varustettu Incredible S, jonka sisuskaluista löytyy myös Desire S:stä tutut gigahertsin Snapdragon-suoritin ja 768 megatavua RAM-muistia. Incredible S voittaa pikkuveljensä pääasiassa paremman kameran (8mpix/5mpix) ja suuremman näytön (4,0"/3,7") ansiosta, muuten ominaisuudet ovat erittäin lähellä toisiaan.
Wildfire S on puolestaan yhtiön uusi halvemman luokan Android-puhelin. Aiemmasta Wildfirestä poiketen uusi S-malli sisältää HVGA-resoluution näyttö, jossa kuvapikseleitä on tuplasti aiempaan verrattuna. Puhelimesta löytyy 600 megahertsin ARM 11 -suoritin, 512 megatavua RAM-muistia ja 5 megapikselin automaattitarkenteinen kamera.Wildfire S ja Desire S saavat heti julkaisusta 2.4-version Androidista ja julkaistaaan siten todennäköisesti vuoden toisen neljänneksen loppupuolella. Incredible S saapuu Android 2.3:lla varustettuna ensi kuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Tnoi
Tnoi

1

No eipä kovin uskomaton ole tuo Incredible S.. Sama pökäle kuin kaikki muutkin, mutta eri paketissa. Muutkin aika mitään sanomattomia. Olisi kyllä HTC:ltä odottanut jotain vähän mielenkiintoisempaa.

Vastaa
Tcav
Tcav

2

No ohhoh. Eipä ollut kummosia julkistuksia. Samsungilla ja LG:llä paljon kiinnostavammat julkistukset.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

3

Tuleeko noita LG:n laitteita suomeen? Kiinnostavimat jutut löytyi tosiaan Sampalta, LG:ltä sekä SE:ltä.

HTC:n tablettikin on toki kiinonstava, varsinkin paineentunnistavan kynän ansiosta, siitä suuri plussa. Menee ehdottomasti hankintaan jos kapasitiivisen kynän käyttö on tarpeeksi miellyttävää ja tulee joku pätevä piirustussofta saataville, joka tukee tuota toimintoa.

Tuo on itseasiassa sellainen ominaisuus jota olen odotellut ja suoraansanottuna ihmettelen tablettien tarvetta ilman tuota. Tuohan on täydellinen väline muistiinpanoihin sekä luonnosten tekoon (Olen siis graafisella alalla).

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

4

Odotin kyllä HTC:ltä paljon enemmän. Oikeastaan kaikki nämä uutuudet ovat pienoisia pettymyksiä. Incredible S on USAssa myynnissä olevan Incrediblen ja Desire HD:n yhdistelmä (siis Incrediblen muotoilu, DHD:n sisuskalut), eli mikä tässä on ideana? Desire S taas on Desire HD:n sisuskalut tungettuna Unibody-kuoriin ja pienemmällä näytöllä. Nähin muihin en viitsi edes mennä.

Erityisen pettynyt olen Flyeriin. Se kosketuskynä on ihan hauska idea ja tablet-käyttöön tehty Sense on ihan kätevä, mutta Android 2.4, haloo! Miksi ei ole 3.0? Ei loppujen lopuksi juuri mitään, minkä takia kannattaisi juuri Flyer ostaa, ei tarjoa oikeastaan mitään "lisäarvoa" Galaxy Tabiin, paitsi Sensen (TouchWiz on minusta vähän heikompi).

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

5

@3
Käsittääkseni Flyerin mukana tulee Evernote, joka hyödyntää hyvin tuota kynää mm. muistiinpanoissa. Voi esim. nauhoittaa puhetta ja samaan aikaan piirtää/tehdä muistiinpanoja ja sitten kun toistaa sen nauhoituksen, se näyttää mitä on piirrellyt missäkin kohtaa jne. Tuo piirrustusominaisuus toimii myös ainakin e-kirjasovelluksen kanssa, eli voi korostaa "kynällä" kohtia kirjoista jne. Tuo kynä ja etenkin sen toteutus onkin Flyerin parhaita puolia.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

Kannattaa ottaa huomioon, että tuo Android varmaan päivitetään kolmoseen ajanoloon.

On jännä nähdä tablet vertailua varsinkin nopeuden suhteen, sillä tuohan hyrää 1.5ghz taajuudella, mutta siinä ei ole kuin yksi ydin. Eli kumpi on sitten viisaampi ratkaisu, 1ghz tupla vai tämä..?

Tuo kynä on kyllä tämän pelastus, tosin en näe syytä miksi tuommoista kynää ei voisi ostaa muihinkin tabletteihin, sillä näyttö on kai ihan perinteinen? Voisihan kynälle olla käyttöä myös suurempinäyttöisissä puhelimissa..

No ei varmaan mene pitkään kun noita kyniä saa ärrältä. Bluetoothilla toimimaan ja softa marketista niin hyvin piirtää..

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

7

Tuo kynäjutska olisi siis ihan hemmetin huippu jos toimisi jonkin vastaavan sovellusken kanssa:

http://www.appbrain.com/app/sketchbook-mobile/com.sketchbook?install

Toki tuo evernote on mys kätsy ja mielestäni sillä pystyi piirtämään myös websivun päälle (Tuo olisi varsinkin ihan mieletön edistysaskel omaan työhöni). No ehdottomasti tuota pitää päästä testaamaan ja jos hintalappu on alle 900€ ja tuo kynä pelittää oikeasti hyvin niin kyllä menee VIRMAN PIIKKIIN!..:)

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

8

@6
Onko tuosta ollut missään mainintaa? Luulisi, että jos noin on, siitä olisi sanottu jotain, koska ainakin Desire S:n ja Incredible S:n kohdalla sanoi HTC:n tyypit yhdellä videolla, että päivittyvät Android 2.3:n.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

9

Ei ole ollut muuta puhetta, mutta jossain haistattelussa kertoivat syyksi, ettei kolmosversion kanssa olisi keretty saada noin nopeasti myyntiin.

Teknisiä esteitähän ei ole ja eikös htc ole päivitysten kanssa ihan kohtuullisen luotettava? No arvailuahan tuo on..

Vastaa
D00mer
D00mer

10

No jes, just kuukausi sitten sain wildfiren ostettua(kytky), ja nytten tulee sen seuraaja -_- ja eihän WF ole kuin about 5kk vanha luuri?

fffuuu-

Vastaa
Bluejack
Bluejack

12

Näinköhän oikein vai onko tosiaan pistäneet desiree s:än tuon usbi piuhan tuohon vasempaan kylkeen? järjetön veto..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja