Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 2.3.3 tuli Nexus S - ja Nexus One -puhelimille

6
Kaarlo Räihä

Android 2.3.3 tuli Nexus S - ja Nexus One -puhelimille
Nexus One -omistajien pitkään kestänyt odotus Androidin Gingerbread-päivityksestä on vihdoin päättynyt, sillä Google julkaisi eilen uuden 2.3.3-versionumeroa kantavan OTA-päivityksen sekä Nexus S - että Nexus One -puhelimille.

OTA-päivityksen jakelu on toteutettu porrastetusti, joten kaikki puhelimet eivät vielä ilmoita päivityksen ilmaantumisesta, vaan siihen voi kulua muutama viikko.
Nexus S:n kohdalla päivitys parantaa puhelimen vakautta, lisää kattavammat NFC-ominaisuudet (kuten tietojen kirjoittamismahdollisuuden NFC-tunnisteisiin) ja muuttaa Facebook-sovelluksen kontaktitietojen jakamista.

Nexus Onen kohdalla kuluttajat pääsevät nyt vihdoin virallisesti tutustumaan Gingerbreadin tuomiin uudistuksiin, joihin lukeutuvat mm. käyttöliittymään tehdyt graafiset uudistukset, uudistunut virtuaalinäppäimistö, mahdollisuus tehdä SIP-puheluita suoraan yhteystiedoista ja tuki VP8-videoiden toistamiselle.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

penapp (vahvistamaton)

1

Harmi, että Googlen puhelimet ovat törkyisen kalliita. Erityisesti Nexus S tällä hetkellä. Softatukihan näissä on aivan eri luokkaa kuin perinteisten valmitajien virityksissä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja