Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Shoot & Tag helpottaa kännykkävideoiden katselua

6
Teemu Laitila

Nokia Shoot & Tag helpottaa kännykkävideoiden katselua
Nokian kokeellisia sovelluksia tarjoava Beta Labs - sivusto julkaisi alkuviikosta videokuvaamista helpottavan Shoot & Tag -sovelluksen. Luonnollisesti beta-asteella oleva ohjelma lisää videokuvaukseen videon tapahtumia automaattisesti listaavan ominaisuuden, joka luo videon sisällöstä paljolti DVD-elokuvien kohtausvalikkoa muistuttavan näkymän. Nokian mukaan Shoot & Tag tekee kotivideoille sen, mitä HTML-linkit tekivät Internetille.

Ohjelma tallentaa näkymän vaihdot automaattisesti, mutta käyttäjällä on myös mahdollisuus lisätä merkintöjä manuaalisesti haluamiinsa kohtiin nappulaa painamalla.
Shoot & Tag on tarjolla sekä Symbian^3-käyttöjärjestelmälle että vanhemmille S60 5th Edition -puhelimille. Sovelluksen voi lata Beta Labs -palvelusta.

Kommentit (6)

miksuh2
miksuh2

2

Tämä ei nyt liity tähän uutiseen kuin etäisesti. Harmi kun ulkona maisemakuvien kuvaaminen on aika hankalaa tähän aikaan vuodesta, siis koska näpit meinaa jäätyä :P Koetin kuvata ulkona panoraama-maisemakuvaa, mutta siitä ei tullyut oikeen mitään kun näpit kohmettuu.. ja hanskojen kanssa on hankala painaa kameranappia ja riski kännykän luipsahtamisesta kädestä on turhn suuri. Tulispa jo kesä, niin tuo ongelma poistuisi :)

Vastaa
Bluejack
Bluejack

3

Jep,tässä nähdään juuri itse teossa se nokian innovatiivioimainen ajattelutapa,uhrataan taas rahaa noin tziljardi nn..euroo jotta saadaan tehtyä edes video joka ei koskaan päädy päätelaitteelle.
Säälittävää sössötystä kuten nokialle sopii.. onneksi microsoft kuittaa tuon onnettoman logon pian parempiin suihin =)

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

@3 Bluejack

Jospa vaivautusit ottamaan asioista selvää tuon jatkuvan idioottimaisen bullshitin levittämisen sijasta, tosin se voi olla tietty liikaa pyydetty sinunlaiseltasi friikiltä.

Mitä ihmettä sä tarkotatat videolla, joka ei päädy päätelaitteisiin? Kyseessä on nyt kylläkin sovellus, jonka kuka tahansa voi käydä hakemassa ja asentamassa omaan puhelimeensa.

Nokian Beta labs on tuottanut paljon hyviä sovelluksia ja moni sovellus on betavaiheen jälkeen päätynyt valmiina tuotteena jakoon. En alkuunkaan ymmärrä miksi sin'ä haukut Nokiaa sen takia, että heillä on niin mainio palvelu kuin beta labs. Itseasiassa juuri tuollaista avointa kutkimus ja khitysmallia toivoisi muillekin valmistajille. Nokia myös on osaottanut, että he todella kuuntelevat käyttäjiäöän. Beta Labs antaa käyttäjille mahdollisuuden antaa palautetta ja parannusehdotuksia vielä kehitteillä olevista tuotteista. Yksikäöän toinen kännykkävalmistaja ei tarjoa samaa vaikutusmahdollisuutta iomille käyttäjilleen. Mikään muu kännykkävalmistaja ei päästä samallöa tavalla osallistumaan kehityksen ja kokeilemaan uusiatutkimuksen ja kehityksen kohteita. Nokia toimii tuossa erittäin hienosti ja avoimesti.

Kukaan ei tietenkään pakota ketään käyttämään betalabsin julkasemia sovelluksia, toki voi olla käyttämättä jos niin haluaa. Mutta on täysin idioottimaista haukkua Nokiaa sen takia, että Nokia kuuntelee käytäjiään ja tarjoaa mahdollisuuden käyttää kehitteillä olevia sovelluksia ja palvelyuita. Moisen takia haukkuminen on kyllä täysin älytöntä.

Sitäpaitsi tutkimus ja tuotekehitys on osa jokaisen korkean teknologian yrityksen normaalia toimintaa.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

6

@5 Bluejack

Eikö sulla ole elämässäsi mitään muuta tekemistä kuin kirjotella tommosta moskaa? Hanki elämä, tosin tolla asenteella se voi olla vaikeaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja