Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset PlayStation One -pelit Marketiin, Google poisti suositun emulaattorin

4
Teemu Laitila

Ensimmäiset PlayStation One -pelit Marketiin, Google poisti suositun emulaattorin
Sony on tuonut ensimmäiset Xperia Play -puhelimelle tarkoitetut PlayStation One -pelit Googlen sovelluskauppaan. Tarjolle tuli viisi eri peliä ja lisää on luvassa myöhemmin, kun ensimmäinen PlayStation Certified -laite Xperia Play julkaistaan.

Samaan aikaan Google poisti Android Marketin valikoimista suositun PlayStation 1 -pelien pelaamiseen tarkoitetun PSX4Droid-emulaattorin. PSX4Droid ei ole enää uusi sovellus, vaan se julkaistiin Android Marketiin jo viime vuoden puolella. Nyt tapahtuneen poistamisen ajoituksen perusteella on ilmeistä, että taustalla on Sonyn tarve puolustaa oikeuksiaan ainoana PS-pelien tarjoajana Android-puhelimille.

Syyksi PSX4Droidin poistamiseen Google ilmoitti kehittäjälle sovelluksen rikkovan Googlen sisältömääräyksiä. Android Marketin vallitsevien periaatteiden mukaan Google ryhtyy toimiin tekijänoikeuksia mahdollisesti rikkovien sovellusten suhteen vasta oikeuksienomistajien pyynnöstä.


PSX4Droidin lisäksi Android Marketista löytyy useita muita emulaattorisovelluksia muiden konsoleiden peleille, mutta ne on toistaiseksi jätetty rauhaan. PlayStation pelejä kännykkäänsä haluavien mahdollisuudet kuitenkin toistaiseksi rajoittuvat Xperia Play -puhelimeen, jonka odotetaan saapuvan kauppoihin huhtikuun aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Retro Tull (vahvistamaton)

3

Aivan, en tajua muutenkaan kuka nyt jotain Android-puhelinta edes käyttäisi. Saati kuka käyttäisi kälyistä kosketusnäyttö-älypuhelinta konsolipelien pelailuun, FACEPALM (Xperia Play ehkä ainoana poikkeuksena, mutta vermehän ei ole vielä edes kaupoissa; ja vaikka olisikin, niin edelleen Android-pykälä pätee..).

Vastaa
Zarok
Zarok

4

Retro Tull: Mitä vikaa Android-puhelimissa on? Omani on ainakin loistava.

FPse-emulaattoria eivät kuitenkaan poistaneet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja