Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Eldar Murtazin: Nokian ensimmäiset Windows Phone 7 -puhelimet ovat W7 ja W8

8
Kaarlo Räihä

Eldar Murtazin: Nokian ensimmäiset Windows Phone 7 -puhelimet ovat W7 ja W8
Nokialta on viime viikkojen aikana odotettu lisätietoja yrityksen tulevista Windows Phone 7 -puhelimista. Nokia ei ole puhelimista juuri hiiskunut, mutta venäläisbloggari Eldar Murtazin on nyt paljastanut Twitter-viestissään Nokian julkaisevan W7- ja W8-puhelimet.

Murtazinin mukaan W7 on monella tapaa vastaava kuin X7. Ohjelmistoalustan lisäksi puhelinten erot löytyvät komponenteista (Googlen käännös), sillä W7:n laskentatehosta vastaa Qualcommin QSD8250-piiri. Myös näyttöpaneelin valmistaja on vaihtunut toiseen, mutta muuten puhelimet muistuttavat toisiaan monilta osin.

W8:n juuret olisivat puolestaan N8-puhelimessa, ja tämänkin puhelimen kohdalla käytössä olisi Qualcommin suoritin, mutta kyseessä olisi uusi kaksiytiminen versio, jossa näytönohjaimen virkaa toimittaa Adreno 320.Luvassa on tiettävästi myös E72:n tapainen Windows Phone 7 -puhelin sekä edullinen Windows Phone 7 -puhelin, jossa kustannuksia olisi vähennetty mm. rungon ja kameran laatua karsimalla.

Ensimmäiset Nokian Windows Phone 7 -puhelimet ehtivät markkinoille Murtazinin arvioiden mukaan vasta ensi vuonna.

Murtazinin saamien tietojen perusteella Nokia julkaisee ensi vuonna yli kymmenen Windows Phone 7 -ohjelmistoalustaa hyödyntävää puhelinmallia, joten luvassa on malleja useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
WP ...,ei kiitos!!. (vahvistamaton)

3

W8:n juuret olisivat puolestaan N8-puhelimessa, ja tämänkin puhelimen kohdalla käytössä olisi Qualcommin suoritin, mutta kyseessä olisi uusi kaksiytiminen versio, jossa näytönohjaimen virkaa toimittaa Adreno 320.

Kuulostaa jo varsin lupaavalta,MUTTA itse käyttöjärjestelmä...!!. =(

Vastaa
kikuu
kikuu

4

Näyttää kuitenkin siltä, että Nokia lähtee vihdoin ajoissa panostamaan puhelintensa suorituskykyyn, eikä vuoden myöhässä niinkuin ennen. Tai no, saa nähdä millon nämä puhelimet julkaistaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

5

Microsoftin suljettu käyttis, ekosysteemi ja ruma kilpailupolittiika ei kyllä innosta heidän tuotteita ostamaan. Nyt Android käytössä ja Meegoa odotellaan.

Vastaa
djtob
djtob

6

Teidän kannattaa huomata, että Microsoft TILAA Nokialta puhelimia, kun itse he ryssivät laitteistonsa. Esimerkiksi miten selitetään tämä, kun Microsoft on ollut YHTEISTYÖSSÄ Intelin kanssa?

Nokia jatkaa normaalisti Symbianin kehitystä, MeeGon ja muiden kanssa eikä se mihinkään häviä niinkuin Intelin kohdalla.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

Hyvältä kuulostaa, vaikka tähän rusakkoon en oikein uskokaan. Näin designin kannalta. Windows Phone 7 Series Phone Series Windows... taas vaikuttaa turhan keskeneräiseltä. Tosin, WP7:ssa on päästy lähelle sitä idiootin varmaa toimintaa, kaikki on mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista, jotta jopa apina osaisi sitä käyttää. Ja tämähän on ollut iOS:n valtti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja