Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Galaxy S II -mallia ennakkotilattu jo yli kolme miljoonaa kappaletta

16
Teemu Laitila

Samsungin Galaxy S II -mallia ennakkotilattu jo yli kolme miljoonaa kappaletta
Samsungin kertoman mukaan ensi viikolla myyntiin saapuva Galaxy S II on herättänyt suurta mielenkiintoa ja laitetta on ennakkotilattu jo yli kolme miljoonaa kappaletta. Määrät koostuvat kuitenkin vielä suurelta osin eri operaattoreiden tekemistä laitetilauksista.

Samsung aikoo tuoda suositun Galaxy S -mallin seuraajan myyntiin 120 maassa yhtä aikaa ja sitä myydään yli 140 operaattorin toimesta ympäri maailman. Samsung tavoittelee noin 10 miljoonan laitteen myyntiä kuluvan vuoden aikana. Alkuperäistä Galaxy S -mallia on myyty viime heinäkuussa tapahtuneen julkaisunsa jälkeen noin 14 miljoonaa kappaletta.

Galaxy S II on jo myynnissä Englannissa ja Etelä-Koreassa ja yksin Samsungin kotimaassa laitetta on myyty jo 200 000 kappaletta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Bodomed
Bodomed

2

heh ei sen enempää kuitenkaan vielä. Ois kiva vertailun vuoks tietää, paljon iPhone 4 myytiin ennakkoon? Vai saiko sitä ollenkaan?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

3

Niinkuin artikkelissa mainitaan niin myynnistä ei ole tietoa. Jälleenmyyjät ovat kuitenkin tilanneet sitä myyntiin isot määrät, mikä on tietysti hyvä merkki. Eiköhän tämä tule myymään todella hyvin.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

Vaadittiin viisi kommenttia, niin jo on mainittu iPhone ja N8. Hienoa.

Puhelin vaikuttaa hyvältä ainakin papereilla, voisi tosiaan olettaa tämän myös myyvän hyvin. Itseäni Samsung kyllä vähä epäilyttää, matkapuhelinvalmistajana sen imago on kyllä kärsinyt iskuja silmissäni.

Vastaa
jokinen66
jokinen66

7

Sama vika...Samsung merkkinä on alkanut epäilyttämään tulevan puhelimeni osalta. Nyt kohta vuoden pelleillyt päivitysten kanssa Galaxy S:llä. No ny taas sai kunnon version "piparista" ja alkoi toimimaan. Enkä keksi syytä vaihtaa vaikka paperilla onkin parannusta.

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

8

ja jos ennakkotilaus toimii odotetusti, vielä tällä viikolla käsissäni! :D 529,00 euroa vapaana kotiin kuljetettuna. Hurraa! Vanha Galaxy myytävänä :)

Vastaa
akse
akse

9

@5 kukaan ei vaan tiiä paljon se on edes myynnyt.. parissa kuukaudessa tosin miljoonia kappaleita.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

11

@10

Nokian bisnes ei ole pelkästään kalliiden älypuhelinten varassa. Muutenkin tuo koko "uutinen" on niin täyttä skeidaa ja mutuilua. Meneekö voittoa tekevät yritykset yleensäkkään konkurssiin? Ja koska Nokia on tehnyt viimeksi tappiota? Liikevoitto vuonna 2010 oli 2,1 miljardia että on siitä vielä aika pitkä matka konkurssiin.. ;) Markkinaosuudet varmasti laskee ja kovia aikoja edessä mutta ainakin toistaiseksi Nokian konkurssi on ajankohtainen vain sun märissä unissasi. ;) Ja se on TRUE!!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
True!!!. (vahvistamaton)

13

LG on myöskin Korealainen!. ;)

Tnoi
Tuskin Nokia menee konkurssiin niin kauan,kuin Microsoftilla ei ala jyrkkä myynnin lasku. :)
Mutta,ei Nokia ole enää "entisensä".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kuinka on? (vahvistamaton)

14

Tuota mallia itsekin himoinnut, mutta onko tossa vielä se järkyttävä SAMSUNG -nimi etupaneelissa? Noissa kuvissa sitä ei ole, mutta nettikauppoja kun selaa niin siellähän se näkyy taas.

Melko merkityksetön juttu varmaan, mutta toi kääntää mun pään kohti iPhonea. Pinnallinen taidan olla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Galaxy S2 omist. (vahvistamaton)

15

Kuinka on?
Vai,että järkyttävä!!.Mikä se merkki sitten pitäisi olla,Nokia?.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kuinka on? (vahvistamaton)

16

Tyylikkäin olis jos siinä ei lukis mitään.

Kun sulla on jo toi S2, niin kerrotko, että onko siinä se merkki etupaneelissa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja