Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen kuva Sony Ericssonin tulevasta huippumallista

5
Teemu Laitila

Ensimmäinen kuva Sony Ericssonin tulevasta huippumallista
Yksi todellisen huippupuhelimen vaatimuksista alkaa muiden ominaisuuksien ohella olla jo kaksiytiminen prosessori. Tähän mennessä Sony Ericssonin parhaissa malleissa kuten Xperia Arcissa on kuitenkin käytetty vielä yhden ytimen järjestelmäsiruja. Tilanne tulee muuttumaan, jos huhut SE:n Xperia Duo -mallista osoittautuvat paikkansapitäviksi.

Huhujen uskottavuutta vahvistaa kiinalaislähteistä vuodettu kuva, jossa oletettavasti näkyy tuleva Xperia Duo. Sony Ericsson on myös merkinnyt Xperia Duon yhtiön tavaramerkiksi.

Jos kuviin on luottamista, Xperia Duo tuo pieniä muutoksia SE:n tähänastiseen melko kulmikkaaseen design-filosofiaan. Kuvien puhelinta on pyöristetty hieman HTC:n malliin.

Kuvien perusteella ruudun on arvioitu olevan vähintään 4,3 tuuman tai jopa 4,5 tuuman kokoinen. Valitettavasti kuva on ainut puhelimesta saatavilla oleva tieto, mutta jos kuva on aito, lisätietoja saataneen pian myös virallisista lähteistä.

Edit: Puhelimen aitous vaikuttaa entistä todennäköisemmältä, kun kiinalaislähteistä on saatu toinenkin kuva tulevasta laitteesta. Valitettavasti kuvien mukana ei tule tarkempia teknisiä tietoja.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

mniskane
mniskane

2

Menee järjettömiksi jo noi ruutujen koot jos on tosiaan 4.5" - eihän semmosta saa oikein enää pidettyä kädessä taskuun laittamisesta puhumattakaan. Tabletit on sitten erikseen IMHO.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja