Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen ja Amazonin App Store -kiista kallistumassa Amazonin hyväksi

2
Teemu Laitila

Applen ja Amazonin App Store -kiista kallistumassa Amazonin hyväksi
Viimeisimpien tietojen mukaan Applen ja verkkokauppa Amazonin kiista App Store -nimen käytöstä on kallistumassa Amazonin hyväksi. Virallisia päätöksiä ei ole tehty, mutta asiaa hoitavan tuomarin mukaan Applen tilanne ei vaikuta helpolta.

Applen mukaan Amazon ei saisi käyttää Android-sovelluksia myyvän kauppansa yhteydessä App Store -nimeä, sillä se johtaa kuluttajia harhaan ja aiheuttaa haittaa Applen liiketoimille.
Uutistoimisto Reutersin mukaan tuomari Phyllis Hamilton kertoi oikeudessa aikovansa tutustua keskeisiin asiakirjoihin vielä uudestaan. Tuomarin mukaan Applen kompastuskiveksi saattaa kuitenkin muodostua se, että yhtiön on todistettava pitävästi, että joku saattaa sekoittaa Applen App Store -kaupan ja Amazonin Appstore-kaupan keskenään.

Kumpikaan yhtiö ei ole kommentoinut tilannetta. Applelle on aiemmin myönnetty tavaramerkki App Store -nimeen. Amazon kuitenkin yrittää kiistää Applen tavaramerkin pätevyyden.

Kommentit (2)

jepajuudas (vahvistamaton)

2

Eikös homma mene niin, että jenkeissä tavaramerkkejä ja patentteja myönnettään todella heppoisesti ja mahdollisissa kiistatilanteissa mennään oikeuteen katsomaan oliko se nyt validi vai ei? Eli se, että jollain on joku dokumentti ei vielä kauheasti paina. Tämä siis hyvin yksinkertaistettuna.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja