Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

PayPal mahdollistaa rahan vippaamisen NFC:n avulla

2
Manu Pitkänen

PayPal mahdollistaa rahan vippaamisen NFC:n avulla
PayPal on yksi verkon suosituimpia maksupalveluita. Teknologian nopea kehitys tuo kuitenkin kokoajan markkinoille uusia tapoja maksaa ostoksensa ja siirtää rahaa, joten alansa suurimpienkin pitää olla kokoajan ajan hengessä mukana. Yksi kasvava trendi on mobiilimaksaminen.

NFC tekee hitaasti mutta varmasti tuloa älypuhelimiin ja ihmisten arkeen. Google avasi jo oman Wallet-maksujärjestelmän, joka hyödyntää NFC-tunnisteteknologiaa. Myös PayPal aikoo olla mukana tässä kehityksessä ja se onkin demonnut uutta Android-älypuhelimiin tarkoitettua widgettiä, jonka avulla rahan vippaaminen kaverille käy käden käänteessä.
Widgetillä kaveri tekee pyynnön vipata itselleen tietyn summan rahaa. NFC-tuellisten puhelimien koskettaessa toisiaan puhelimet tunnistavat toisensa ja rahan lainaaja hyväksyy siirron naputtelemalla koodin ilmestyvään ikkunaan. Tieto rahan saamisesta lähetetään sähköpostitse vippaajalle. Widgetti julkaistaan vielä tämän kesän aikana.

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Melko edistyneeltä, mutta vaaralliselta kuulostaa. Järjestelmässä saisi olla melko hyvin hoidettu turvapuoli, jotta tuota uskaltaisi käyttää/ jättää puhelintaan mihinkään lojumaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja