Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli neljä uutta Android-puhelinta: Galaxy W, M Pro, Y ja Y Pro

4
Manu Pitkänen

Samsung esitteli neljä uutta Android-puhelinta: Galaxy W, M Pro, Y ja Y Pro
Berliinissä alkaa ensi viikolla kulutuselektroniikan IFA-messut, mutta Samsung päätti ottaa pienen varaslähdön ja esitteli jo nyt neljä uutta Galaxy-sarjan puhelinta. Puhelimet sijoittuvat hintahaitarissa alempaan ja keskimmäiseen hintaluokkaan, mutta tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot paljastetaan vasta IFA-messuilla.

Galaxy W:n, Galaxy M Pron, Galaxy Y:n ja Galaxy Y Pron julkistamisella jo tässä vaiheessa Samsung ehkä haluaa pedata mahdollisimman hyvän medianäkyvyyden messuilla esiteltävälle isolle julkistukselle. Kaikki julkistetut mallit perustuvat Android 2.3:een (Gingerbread).


Nelikon ytyimmän ominaisuusluettelon omistaa Galaxy W, josta löytyy 3,7 tuuman ja 800x480-tarkkuuksinen kosketusnäyttö. Sen sisällä sykkii 1,4 gigahertsin taajuudella toimiva yksiytiminen suoritin ja virrantarpeesta huolehtii 1500 mAh:n akku. Galaxy W on varusteltu lisäksi viiden megapikselin kameralla, HSPA:lla, Bluetooth 2.1:llä ja Wi-Fillä (802.11 b/g/n).Samsung Galaxy M Pro on vuorostaan suunnattu enemmän bisnes-ihmisille ja siitä löytyykin RIMin Blackberryistä tuttu pystysuuntainen QWERTY-näppäimistö. Puhelimen 2,66 tuuman kosketusnäytön tarkkuus yltää aina 480x320 pikseliin asti. Galaxy M Prohon on lisätty myös viiden megapikselin kamera, mutta kohdeyleisöä silmällä pitäen etupuoleltakin löytyy kamera videopuheluita varten. Toimintoja pyörittää gigahertsin suoritin.

Yhteyksien puolesta uudesta bisnes-Galaxystä löytyy Bluetooth 3.0 ja Wi-Fi (802.11 b/g/n). Akun varauksen kerrotaan olevan 1350 mAh. Yritysihmisten tarpeita yritetään tyydyttää myös Cisco Mobile-, Webex- ja Sybase Afaria -ohjelmien avulla.


Nimensä mukaisesti keskihintainen Samsung Galaxy Y on suunnattu nuorisolle. Sen ominaisuusvalikoimiin kuuluvat 832 megahertsin suoritin, 320x240 pikselin ja kolmen tuuman kosketusnäyttö, kahden megapikselin kamera, Bluetooth 3.0, Wi-Fi (802.11 b/g/n), HSDPA sekä 1200 mAh:n akku. Pro-lisäliitteellä varustettu malli on oleellisesti sama kuin Galaxy Y, mutta siinä QWERTY-näppäimistö ja 2,6 tuuman kosketusnäyttö.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Pelemane
Pelemane

2

@1 Se on SGS2 Tegralla, LCD näytöllä, huonommalla kameralla, vähemmällä muistilla ja pulskempikin taisi olla. Eli halpis SGS2. Tai riippuu hinnasta tietenkin mutta huonompi ainakin.

Naurettavaa käyttää Galaxy Y:ssä 320x240 näyttöä vieläkin. Ja Samsungin tuntien se ei edes näy hinnassa.

Vastaa
Romisku
Romisku

4

saas nähdä miten tuo nimeämiskäytäntö toimii, Nokiahan vastaavaa jo kokeili hetkisen, eikä ilmeisesti ollut kovinkaan toimiva kuitenkaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja