Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia haluaa palkata Windows Phone -evankelistan

4
Teemu Laitila

Nokia haluaa palkata Windows Phone -evankelistan
Nokia on julkaissut verkossa työilmoituksen, jossa yhtiö etsii Windows Phone -alustan kehittäjäyhteisön kasvattamiseen keskittyvä "evankelistaa". Evankelistan työalue on lähinnä Pohjois-Amerikassa ja työnkuvaan kuuluu innostuksen luominen Nokian ja Microsoftin kehittäjätyökalujen ympärille.

Hakijalta vaaditaan muodollisen koulutuksen lisäksi vahvaa osaamista ja kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä sekä mielellään jo valmista seuraajakuntaa kirjoituksilleen.

Laajempana tavoitteena on kasvattaa Microsoftin mobiilialustan sovellustarjontaa, joka laahaa pahasti iOS:n ja Androidin sovellusmäärien perässä. Microsoft on jo panostanut kehittäjien kosiskeluun muun muassa jakelemalla avokätisesti ilmaisia laitteita rekisteröityneille kehittäjille.Nokian huono näkyvyys Yhdysvaltain markkinoilla vaatii tehtävään valitulta ankaraa työtä internetin keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa sekä kehittäjien konferensseissa. Nokian mukaan valitun evankelistan onnistumista tullaan mittaamaan kehittäjäkunnan koon ja aktiivisuuden mukaan sekä sovelluskaupan sovellusmäärien kasvun ja kehittäjäkunnan tyytyväisyyden perusteella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Agent_007
Agent_007

1

Sovellustarjonta laahaa WP:n osalta pitkään perässä, jos Microsoft ei anna kaikille kehittäjille mahdollisuutta ajaa natiivia koodia Marketplacen kautta hankittavissa sovelluksissa.

Esim. monet Unity3D:n avulla tehdyt pelit voisi tuota WP:lle, jos Microsoft hieman höllentäisi noita vaatimuksiaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

2

Tässäpä olisi Tietokone-lehden foruumin Windows-trolleille sopiva työpaikka.

Kunpa Nokia ymmärtäisi siirtyä pois Windowsista tai en tiedä kuinka kovat sanktiot niillä on tästä tehdyssä sopimuksessa Microsoftin kanssa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Samapa tuo (vahvistamaton)

4

Kyllähän tällainen on ihan samaa kuin avoimesti myöntäisi, että lirissä ollaan ja kilpailijat menee ohi oikealta ja vasemmalta. Epätoivoista pyristelyä, joka ei tule loppumaan kauniisti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja