Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Steve Jobs hautasi iPhone 5:n hieman ennen 4S:n julkistusta

4
Manu Pitkänen

Huhu: Steve Jobs hautasi iPhone 5:n hieman ennen 4S:n julkistusta
Uusien huhujen mukaan Apple suunnitteli iPhoneen isompaa päivitystä tälle vuodelle kuin mitä iPhone 4S on. Tietojen mukaan Jobs hautasi suunnitelmat iPhone 5:stä kesällä -- vain muutama kuukautta ennen iPhone 4S:n julkaisua.

Apple on ilmeisesti suunnitellut ominaisuuksien ja designin puolesta senkaltaista puhelinta, josta pitkin kevättä ja kesää huhuiltiin. Puhelimessa piti olla alumiinista valmistettu takakuori, Liquid Metal -väritetyt kuoret, 10 megapikselin kamera, neljän tuuman kosketusnäyttö ja kapasitiivinen kotinäppäin. Jobsin mielestä iPhone 5 olisi kuitenkin pirstaloinut yhtiön puhelinmallistoa liian paljon, minkä takia hän halusi luopua siitä toistaiseksi.

Huhusta kertoi Business Insider. Sivusto kuuli asiasta henkilöltä, jolla oli kuulemma mahdollisuus käyttää prototyyppiä kahden viikon ajan. Lehti ei kuitenkaan pysynyt vahvistamaan asiaa riippumattomista lähteistä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

osakar94
osakar94

2

no mikäli oon oikein kattonu, ni ei se kyllä myyntilukuja ole haitannut. En ole appleuskovainen, on noksu puhelin ja pc, mutta silti sanoisin, että tottahan se on...ei kaikkia kortteja pidä heti pöytään pistää. Ei sitä harrasta muutkaan yritykset.

Vastaa
SamiM2
SamiM2

4

@1 Kyseinen "pässi" nosti konkurssin partaalla olevan it-yrityksen maailman arvokkaimmaksi it-yritykseksi reilussa kymmenessä vuodessa. Olisitko itse selviytynyt hommasta paljon paremmin? Vaikka huhu pitäisikin paikkansa, niin emme voi tietää tarkkaan miksi päätös tehtiin. No, sitten kun iPhone 5 saapuu, niin tiedämme oliko tässä huhussa edes mitään mieltä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja