Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 910 listattu hollantilaisen verkkokaupan sivuilla?

5
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 910 listattu hollantilaisen verkkokaupan sivuilla?
Nokia Lumia 900:n julkistuksen jälkeen on keskusteltu siitä, tuleeko se Eurooppaan. Lisäksi venäläisbloggari Eldar Murtazin vihjaili, että markkinoille olisi tulossa toinenkin Lumia 900 -sarjaan kuuluva malli.

Kerroimme aiemmin, että Carphone Warehouse avasi esittelysivun Lumia 900:lle. Sen perusteella puhelin olisi tulossa myyntiin Pohjois-Amerikan jälkeen vanhalle mantereelle. Jälleenmyyjän mukaan puhelin tulee myyntiin todennäköisesti kesäkuussa.
Samaan aikaan Nokian on määrää esitellä Murtazinin mukaan Lumia 910:tä, josta löytyy 12 megapikselin kamera. Kyseinen puhelinmalli on listattu hollantilaisen Typhone.nl-verkkokaupan sivuilla. Sivun mukaan puhelimesta löytyisi huhuttu kamera, 1,4 gigahertsin suoritin ja Windows Phone Mango. Tarkemmissa tiedoissa tosin todetaan, että kamera kykenee ottamaan still-kuvia, joiden resoluutio on 3264x2448 pikseliä (8 megapikseliä).
Töihin AfterDawniin

Kommentit (5)

Ranvier
Ranvier

2

Olisikohan niin, että tämä 910 olisi vain euroversio 900:sta? Josta on vaan riisuttu LTE pois ja tilalle laitettu enemmän megapikseleitä omaama kamera. Olisikohan kovinkaan kaukaa haettua? En kyllä ainakaan näe siinä mitään järkeä, että tämän lisäksi 900 tuotaisiin sellaisenaan ilman LTE:tä vanhalle mantereelle.

Vastaa
djtob
djtob

3

@2. Minäkin en näe mitään syytä, että 900:sta olisi LTE poissa eurooppaan tultaessa. Eikä ole oikein järkeä lisätä megapikseleitä huhuttuun 910:een syömään lisää sisäistä tallennusmuistia. Kennon kokohan siinä ratkaisee eikä mpikselit ja jos design-muoto on sama kuin 900:ssa niin ei ole syytä muuttaa vain siinä kamerapaikan kohdalla muotoilua.

910:sta on huhua, ettei siinä olisi lainkaan alaosassa hipaisunappeja. Spekulointeja yhtä kaikki.

Vastaa
Eldar Murtazin (vahvistamaton)

5

Puhelinvertailu vaikuttaakin olevan Eldar Murtazin äänitorvi. Onko tuo tyyppi ja hänen huumehöyryissä keksityt huhunsa ihan pakko mainita joka toisessa artikkelissa, varsinkin kun hän on ainakin puolet ajasta väärässä? Vaikuttaa pahasti myös tämän sivuston uskottavuuteen.

Esimerkiksi vuosi sitten hän sanoi faktana, että N9-puhelin on kuopattu lopullisesti. Mutta ei se mitään, koska "hän on joskus oikeassa".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja