Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta kolme uutta edullista Ashaa

6
Manu Pitkänen

Nokialta kolme uutta edullista Ashaa
Nokian tämänpäiväiseen antiin kuului Nokia 808 Pureview'n, Lumia 900:n ja Lumia 610:n lisäksi kolme Asha-puhelinta.

Ashat on suunnattu ensisijaisesti kehittyville markkinoille, joissa mobiilimarkkinat kasvavat nopeasti. Uusissa puhelimissa ei ole keskitytty niiden laitteisto-ominaisuuksiin, vaan ykkösprioriteetti on ollut älypuhelimista tuttujen ominaisuuksien tarjoaminen mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tänään julkistettuun kolmikkoon kuuluu Asha 302, joka on Nokian mukaan ensimmäinen Series 40 -puhelin, joka on Mail for Exchange -yhteensopiva. Sen avulla yrityksen sähköposteja on helppo hallita sekä pitää yhteystiedot ja kalenterit ajan tasalla. Puhelimessa on 3,2 megapikselin kamera ja fyysinen QWERTY-näppäimistö. Puhelimella on hintaa 95 euroa.

Nokia esitteli vielä Asha 202:n ja Asha 203:n, jotka sijoittuvat vieläkin alempaan hintakategoriaan (60 euroa ennen veroja). Molemmissa puhelimissa on 2,4 tuuman kosketusnäyttö ja tavallinen näppäimistö sekä kahden megapikselin kamera. Lisäksi niille on tarjolla 40 ilmaista peliä, jotka ovat ladattavissa 60 päivän sisällä puhelimen ostosta. Asha 202 tukee kahden SIM-kortin Easy Swap -teknologiaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

LigHtX
LigHtX

1

Eli. Nokian hypetetty suuri julkaisutilaisuus. Mitä jäi käteen: 4 Symbian romua, yhden jo julkaistun puhelimen markkina-alueen laajentaminen ja joku verkonpaino WP. Hyvä Noksu, arvostan. T. osakkeenomistaja

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

1@
>4 Symbian romua,

Tänää julkistettiin yksi Symbian puhelin, eikä se vaikuta miltään romulta, vaan ehkä sykähdyttävin julkistus. enempää Symbian julkistuksia ei edes odotettu.

Puolitoista WP puhelinta ja muutama Series 40 kone. Jotka täyttivät varmaan ihan hyvin odotukset.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

@1 Trolololl, kohta sanot, että Applen järjettömän ylihypetetty tilaisuus ei ole koskaan pettänyt odotuksia :D

Nuo Nokian halvat luurin kyllä näyttävät erinomaisilta, toisin kuin eräiden toisten valmistajienh halpikset. Halvassa mallissa pitää olla jämäkkä ulkonäkö.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

6

5@
>Miten niin QWERTY? Kuvissahan on ainakin aivan perinteinen
> numeronäppäimistö

Jutussa ei tainnut olla kuva kuin yhdestä mallista, julkistuksiin kuulu myös qwerty mallikin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja