Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Samsung suunnittelee Windows Phone 8 -puhelinta Galaxy S III:n raudalla

15
Manu Pitkänen

Huhu: Samsung suunnittelee Windows Phone 8 -puhelinta Galaxy S III:n raudalla
Maailman suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi noussut Samsung aikoo julkaista WP-Life-sivuston saamien tietojen mukaan Galaxy S III:n rautaan perustuvan Windows Phone 8 -puhelimen. Teknisesti Androidiin verrattava Windows-puhelin on päätetty tuoda markkinoille Apollon suurten uudistusten takia.

Sivuston mukaan puhelimesta löytyy tupla- tai neliydinsuoritin (riippuen markkina-alueesta), LTE-tuki, 4,7 tuuman HD-näyttö, 12 megapikselin kamera (2 Mpix edessä) ja NFC-yhteensopivuus. Puhelimen designin on kerrottu olevan samankaltainen kuin Galaxy S III:ssa, eroa löytyy lähinnä fyysisten näppäinten suhteen. Sivuston mukaan puhelin tulee myyntiin Yhdysvalloissa lokakuussa, mikä on linjassa yhtiön julkisuuteen kertomien tietojen kanssa.
WP-Lifen mukaan sähköpostitse lähestynyt lähde on luotettava, mutta sivusto ei valottanut mikä tekee siitä luotettavan tai mitä kautta hän on perillä Samsungin suunnitelmista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
DittoDude (vahvistamaton)

1

SGS III:n rauta ja WP8 on sama ku ferrari tekis auton jossa on mopon moottori

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

Paha sanoa ennekuin kumpikaan noista on julkaistu. Sampalla on normaalisti huippuluokan rauta ja jos WP kehittyy roimasti niin miksikäs tuo ei toimisi. Tuo yhtälö tosiaan vaatii sitä, että WP pomppaa jokaisella osa-alueella metrin ylöspäin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kröhöm.. (vahvistamaton)

3

En nää täs mitään ideaa siis siitähän tulee noin saman hintanen ku sgs3 android versiosta mutta kuka ihme haluu käyttää wintoosaa ku voi käyttää kevyempää käyttistä.. Ja se olis niinko dittodude sano mut toisteppäin hyvää rautaa ne siihen pistää(moottoriks ;D) mutta käyttis(se ferrarin runko ;D)..

Vastaa
perhana
perhana

6

haha tässäpä nyt onkin samsung faneilla dilemma... kun pitäisi sanoa samassa lauseessa että kaikki mitä samsung tekee on suoraan jumalasta ja windows phone on aivan paska :DD

Vastaa
Jupsu
Jupsu

7

@2
Eli viittaat kommentillasi siihen että SGS3 rauta on liian tehoton että vastaa mopon moottoria?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eieieiei (vahvistamaton)

9

ei voilla olla tota samsung tuo windowsiin SGS3 sehän om paska ne raiskaa jollakin windowsilla. android sopii hyvin sgs3:lle. muutten en osta seuraava samsugia

Vastaa
MobileJannu
MobileJannu

10

Sehän tässä juurikin on, että harva vielä tietää mitä uutta Windows Phone 8 tuo mukanaa...sehän on ihan selvä, että muutoksia tulee ihan pirusta nykyiseen alustaan verrattuna. Rauta on ihan tervetullutta myös Wintoosaan ja siitä on kyl hyötyä :). Wintossa tulee rulettamaan vielä ja kovasti ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
gddggddxx (vahvistamaton)

11

Vituttaa tommoset "wp on vähä niinku mopon moottori" sanoo joku joka ei ole mitään muutaku androidia käyttänyt. Itellä on tällä hetkellä lumia, jossa windows. Olen omistanut iphone4 ja sgs:n. Voisin sanoa, että windowsphoneilla tulet jatkamaan. Vittuun joku android. Iphonen käyttis on mielestäni kans ihan hyvä.

Vastaa
JoniS
JoniS

12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti gddggddxx:

Vituttaa tommoset "wp on vähä niinku mopon moottori" sanoo joku joka ei ole mitään muutaku androidia käyttänyt. Itellä on tällä hetkellä lumia, jossa windows. Olen omistanut iphone4 ja sgs:n. Voisin sanoa, että windowsphoneilla tulet jatkamaan. Vittuun joku android. Iphonen käyttis on mielestäni kans ihan hyvä.

kukas näin sanoi?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

13

@ 7:

"haha tässäpä nyt onkin samsung faneilla dilemma... kun pitäisi sanoa samassa lauseessa että kaikki mitä samsung tekee on suoraan jumalasta ja windows phone on aivan paska :DD"

Mikä ihmeen dilemma? Samsungin aikaansaannokset puhelimessa ovat sitä ensinmainittua ja Microsoftin tekoset jälkimmäistä - hyvin yksinkertaista :DDD.

Samsung ottaa Microsoftilta pois kehitysrahan, jota on ilmeisesti tarjolla kaikille tärkeille valmistajille, jotka suostuvat Windows Phonen rautaansa sovittamaan. Näin Samsung myös pysyy kärryillä Windows Phonesta uhraamatta siihen paljoa omia latejaan, ja vakuuttautuu sitä epätodennäköistä tilannetta vastaan, että Windows Phone nousisi joskus merkittävään asemaan matkapuhelinmarkkinoilla.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

14

@20: Kyllähän niitä tälläkin hetkellä tulee myös muilta valmistajilta. Ja myöskin Nokialta tulee uusia malleja sitten WP8:n myötä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
daftor (vahvistamaton)

15

WP8 tulee kuulemma jo julkaistuihin Lumioihin.
Samsungia en kuitenkaan osta, niin paljon vikoja...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja