Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

T-Mobile ei aio myydä Lumia 900:aa Saksassa -- ei mahdollisuutta WP8-päivitykseen?

17
Manu Pitkänen

T-Mobile ei aio myydä Lumia 900:aa Saksassa -- ei mahdollisuutta WP8-päivitykseen?
T-Mobile on päättänyt, ettei se myy Nokian Lumia 900 -älypuhelinta saksalaisille kuluttajille. Syy lienee siinä, ettei puhelimelle tulla tarjoamaan Windows Phone 8 -ohjelmistopäivitystä. Asia ilmeni yhtiön edustajan tukipalstalle lähettämästä viestistä.

Viestissä epäillään, etteivät kuluttajat ota ilolla vastaan tietoa, ettei heidän uuteen puhelimeen saa uusinta käyttöjärjestelmää. T-Mobile ei halua olla mukana tässä "sopassa".

Deutsche Telekom pahoittelee virallisessa kannanotossaan sitä, ettei se voi tarjota asiakkailleen kaikkia uusia tuotteita. Yhtiö ei kommentoi Windows Phone 8 -päivitykseen liittyvää väitettä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

Anonyymi käyttäjä
Ei Lumiaa (vahvistamaton)

4

iPhoneen on tulossa uusi iOX ensi kuussa. Tähän asti päivitykset ovat olleet ilmaisia. Esimerkkinä, minulla on sama ohjelmistoversio 2-3 vuotta vanhassa iPhone 3GS:ssä kuin mitä on uusimmassa iPhone 4S:ssä tai iPadissä (3rd gen.).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
höplä (vahvistamaton)

6

"Ei Lumiaa (vahvistamaton) @ 20.6.2012 15:46"

Eikös tuo todista, että kolme vuotta vanha iPhone on sama rauta kuin uudemmatkin eli sama kakka eri paketissa. Apple-hörhö ei tätäkään asiaa huomaa vaan maksaa tyhjästä heh heh...

Vastaa
ypsilon
ypsilon

7

Apple on hoitanut homman kieltämättä tyylikkäästi. Kumma kun muut ei saa softaa pyörimään "vanhalla" raudalla. iphone olisi omassakin taskussa, mutta lasinen puhelin ei hirveästi houkuttele. sgs on kestänyt pudotukset hyvin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Juhisi (vahvistamaton)

8

Itsellä Samsung Galaxy S jossa uusin Androidin ICS 4.0.4 versio, ei tuo asia ole raudasta kiinni vaan halusta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Juhisi (vahvistamaton)

10

T-Mobilella on vain munaa toimia yleistä kusetus-systeemiä vastaan ja tekevät sen kerralla selväksi. Nokia, Samsung sun muut yhtiö käyvät konseksuksessa tuota kuluttajien kusetus-kampanjaa!!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
miksuh2- (vahvistamaton)

11

@9

Mitä ihmettä höpiset? Täysin asiaahan tuossa antamassasi linkissä puhutaan. Ja tuskin mikään "kosto" on T-Mobilen päätöksen takana kuten väität, naurettava väitekin.

Vastaa
jartar
jartar

13

@10
T-mobilelle ei ole yhtään munaa, sillä ei se uskalla hyökätä Androidin pirstaloitumista ja huonoa päivitettävyyttä vastaan.

@11
Saksa on ennempääkin boikotoinut Nokiaa kun työpaikkavähennyksiä on tapahtunut. Eikä tässä voi olla oikein kyse mistään muusta kuin kostosta ja boikotoinnista. Vai minkä ihmeen takia lähes kaikkia Android luureja ei laiteta boikottiin?

Kaiken hyvän lisäksi suurinta osaa käyttäjistä ei kiinnosta päivitykset tai käyttikset vaan se että laite toimii. Tekniikasta kiinnostuneet osaavat tehdä itse päätöksen että ostavatko kännyn mistä ei tule täysveristä WP8 puhelinta vai jättävätkö sen kauppaan. Ihmisten holhoukselle ei siis ole tarvetta.

Jos tässä oikeasti käytäisiin "pyhää sotaa" kännyköiden päivitettävyyttä kohtaan niin i-leirin kännyt ovat melkein ainoita, mitä listalla voi pitää...

Vastaa
jartar
jartar

14

Ja juuri julkistettu uutinen WP 7.8 päivityksestä ja 18 kuukauden softatuesta pitää huolen että Nokia hakkaa Lumioilla päivitettävyydessä suurimman osan Android kännyistä. Joko Android kännyt tippuu T-mobilen valikoimista?!? Jos ei niin nyt pitäisi tipahtaa Lumiat listoille anteeksipyyntöjen kera...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iFake (vahvistamaton)

17

Iphonen omistaja kirjoitti tyytyväisenä saaneensa kaikki päivitykset. Jos Microsoft ottaisi mallia Applesta, se sanoisi, että Lumioille tuleva WP 7.8 onkin versio 8. Tällä tavalla iFaken omistajia on huijattu pitkin matkaa ja pidetty tyhmät asiakkaat tyytyväisinä. Ei puhelin ole siinä kuitenkaan uudeksi malliksi muuttunut; vanhojen mallien rautaa ei voi softa-päivityksillä uudistaa.

Lumia 900 on tällä hetkellä markkinoiden paras puhelin ja huomenna on aina tulossa parempi puhelin, ken haluaa sitä odottaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja