Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 4.0:n yleistyminen jatkuu -- löytyy joka kuudennesta Android-laitteesta

6
Manu Pitkänen

Android 4.0:n yleistyminen jatkuu  -- löytyy joka kuudennesta Android-laitteesta
Google esitteli Ice Cream Sandwich -koodinimen saaneen Android 4.0 -käyttöjärjestelmän viime vuoden lopulla, mutta se on yleistynyt kovin verkkaiseen tahtiin. Uusien tilastojen mukaan ICS löytyy noin joka kuudennesta Android-laitteesta.

Prosentteina tämä tarkoittaa sitä, että ICS:n markkinaosuus (Androidin sisällä) on 15,9 prosenttia. Vielä noin kuukausi sitten ICS löytyi noin joka yhdeksännestä (10,9 %) Android-laitteesta. ICS:ään siirtymisessä on siis aktivoitu viimeisen kuukauden sisällä. Kasvun ansiosta ICS on nyt yleisempi Android-versio kuin yli kaksi vuotta vanha Froyo (2.2).

Suurimmasta osasta, yli 60 prosentista, Android-puhelimista löytyy edelleen Gingerbread (2.3.x). Sen osuus putosi kuukaudessa noin 3,4 prosenttiyksikköä.

Kesäkuussa Google I/O -tapahtumassa esitellyllä Android 4.1:llä (Jelly Bean) on 0,8 prosentin osuus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

1

Eiköhän tämä johdu pääosin uusien laitteiden myynnillä. Määrät ovat kuitenkin edelleen kasvussa.

Vastaa
Tuira90500
Tuira90500

4

Kyllähän totuus on, että jos sulla 10 kuukauden jälkeen julkaisusta ei ole kyseistä firmwarea käytössä niin onhan silloin epäonnistuttu täydellisesti. 10 kuukautta ja 16%. Täysin naurettavaa toimintaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jodlaa @ (vahvistamaton)

5

Nokialla on taas pahempia ongelmia,kun Lumia puhelimet eivät muuten mene kaupaksi,kuin peruspuhelimien hinnoittelulla!!. ;(

Vastaa
Tuira90500
Tuira90500

6

@5

Tämä selventi kaikille miksi Android on ryssinyt päivitysten tuonnin kaikkien saataville. Oishan se pitänyt tietää, että vika ei ole Googlen/Androidin vaan Nokian puhelinten hinnat =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja