Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 4.0:n yleistyminen jatkuu -- löytyy joka kuudennesta Android-laitteesta

6
Manu Pitkänen

Android 4.0:n yleistyminen jatkuu  -- löytyy joka kuudennesta Android-laitteesta
Google esitteli Ice Cream Sandwich -koodinimen saaneen Android 4.0 -käyttöjärjestelmän viime vuoden lopulla, mutta se on yleistynyt kovin verkkaiseen tahtiin. Uusien tilastojen mukaan ICS löytyy noin joka kuudennesta Android-laitteesta.

Prosentteina tämä tarkoittaa sitä, että ICS:n markkinaosuus (Androidin sisällä) on 15,9 prosenttia. Vielä noin kuukausi sitten ICS löytyi noin joka yhdeksännestä (10,9 %) Android-laitteesta. ICS:ään siirtymisessä on siis aktivoitu viimeisen kuukauden sisällä. Kasvun ansiosta ICS on nyt yleisempi Android-versio kuin yli kaksi vuotta vanha Froyo (2.2).
Suurimmasta osasta, yli 60 prosentista, Android-puhelimista löytyy edelleen Gingerbread (2.3.x). Sen osuus putosi kuukaudessa noin 3,4 prosenttiyksikköä.

Kesäkuussa Google I/O -tapahtumassa esitellyllä Android 4.1:llä (Jelly Bean) on 0,8 prosentin osuus.

Kommentit (6)

iKnow_ (vahvistamaton)

1

Eiköhän tämä johdu pääosin uusien laitteiden myynnillä. Määrät ovat kuitenkin edelleen kasvussa.

Vastaa
Tuira90500
Tuira90500

4

Kyllähän totuus on, että jos sulla 10 kuukauden jälkeen julkaisusta ei ole kyseistä firmwarea käytössä niin onhan silloin epäonnistuttu täydellisesti. 10 kuukautta ja 16%. Täysin naurettavaa toimintaa.

Vastaa
jodlaa @ (vahvistamaton)

5

Nokialla on taas pahempia ongelmia,kun Lumia puhelimet eivät muuten mene kaupaksi,kuin peruspuhelimien hinnoittelulla!!. ;(

Vastaa
Tuira90500
Tuira90500

6

@5

Tämä selventi kaikille miksi Android on ryssinyt päivitysten tuonnin kaikkien saataville. Oishan se pitänyt tietää, että vika ei ole Googlen/Androidin vaan Nokian puhelinten hinnat =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja