Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola RAZR i on Intelin ja Motorolan yhteistyön ensimmäisiä hedelmiä

4
Valtteri Ahonen

Motorola RAZR i on Intelin ja Motorolan yhteistyön ensimmäisiä hedelmiä
Motorola on julkaissut uudet RAZR i -mallinsa tänään. Puhelin on äkkivilkaisulta massaan hukkuva Android 4.0 -luuri, mutta lähempi tarkastelu osoittaa, että se kätkee sittenkin sisäänsä jotain erikoista.

Ulkoisesti puhelin muistuttaa käytännössä kokonaan aiempaa RAZR M -mallia. Siinä on 4,3" 720p Super AMOLED -näyttö ja kamera on vastaavaa, 8 megapikselin kennolla varustettua ja alle sekunnissa käynnistyvää mallia. Sisällä on kuitenkin yksi eroavaisuus, sillä aiemman 1,5 GHz prosessorin tilalla on Intelin uusin taidonnäyte: ensimmäinen älypuhelinprosessori, joka yltää 2 GHz:n kellotaajuuteen.
Intelin Atom on valmistettu 32 nm prosessilla, ja sen kerrotaan olevan optimoitu juuri puhelimen selainkäyttöä ja Java-pohjaisia toimintoja varten.

Puhelin on varustettu samanlaisella 2000 mAh akulla kuin edeltäjänsä RAZR M, mikä herättää epäilemään uuden laitteen akkukestoa. Prosessorin luvataan kuitenkin olevan virrankulutukseltaan taloudellinen hurjasta kellotaajuudestaan huolimatta.

Motorola kertoi julkistuksessa uuden puhelimen olevan sen tärkein julkaisu sitten alkuperäisen RAZRin.

Kommentit (4)

Bodomed
Bodomed

1

Tossa vois olla kyllä iPhone 4 seuraaja. Vihdoin android luuri joka ei oo ihan täyttä massaa! Vielä kun ne jaksais vähän muotoja lisätä...

Vastaa
LGOPTIMUS123 (vahvistamaton)

2

Mitään tietoa onko tuossa NFC ja LTE? Ja onko edes tulossa suomen markkinoille? Entä tuo rossu, luultavasti tuplaydin? Tuo LG:n uus optimus g ainakin sisältää NFC:n ja LTE:n eli parempi vaihtoehto iphonelle ;) varmasti myös tämä razr i. Saas nyt sit nähä minkä hommaan, joko L920, tämä tai tuo LG optimus, joka on kyllä ehkä mielenkiintoisin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja