Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian älypuhelinten markkinointijohtaja jätti yhtiön -- taustalla Lumia 920:n julkistus?

23
Manu Pitkänen

Nokian älypuhelinten markkinointijohtaja jätti yhtiön -- taustalla Lumia 920:n julkistus?
Nokian älypuhelinten markkinointijohtaja Ilari Nurmi on jättänyt yhtiön. Matkapuhelinvalmistaja ei ole kommentoinut asiaa, mutta Nurmi vahvisti tiedon uutistoimisto Reutersille.

Nurmi ei suostunut paljastamaan lähdön taustoja julkisuuteen. Taustalla saattaa olla Lumia 920:n julkistus ja siitä aiheutunut kohu. Nokia esitteli uuden puhelimen kuvausominaisuuksia materiaalilla, jonka kuvauksessa ei oltu käytetty Lumia 920:tä. Harhaanjohtavan markkinoinnin vuoksi Nokia teetti sisäisen selvityksen aiheesta.

Lumia 920 tulee myyntiin tietyissä Euroopan maissa marraskuun aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (23)

Anonyymi käyttäjä
Nokialta mokia@ (vahvistamaton)

1

Yep,ymmärrän hyvin tilanteen!. =(
Noloahan se oli kyseiselle Lumia-mallille.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

Väärin meni jos tuli vain yhdet potkut.. 10 asian kanssa läheisintä ja asina puolesta nyökytellyttä ulos. Myös toimarin palli vaihtoon ja vikkelään.. Ja mieluusti vielä kotimainen tilalle, eikä mitää ylimielistä jenkkityylin "johtajaa".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sepalus auki (vahvistamaton)

3

elop on hyvä johtaja ja oikein että reakoidaan kunnolla isoihin virheisiin!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ja (vahvistamaton)

5

Jarissimo olet erittäin väärässä. Mitä luulet sen auttavan että ihmisä ruvetaan potkimaan päättömäsäti? kuka teki ja mitä syyttävällä sormella? Kukaan ei tiedä syytä miksi hän erosi/ erotettiin jotenka kaikki tämä vain spekulaatiota tilanteesta jossa yksi johtaja potkittiin? Jos syy olisi esimerkiksi tämä lumian julkistus niin tottakai vain VASTUU henkilö saa kenkää eikä kaikki sen kanssa työskennelleet. Taidat olla vielä niin nuori ja naivi ettet vain ymmärrä. Perus Android jonne. Ja tuohon "ylimielistä" jenkkijohtajua NIMENOMAAN tarvitaan. Jos jossain niin nimenomaan rapakon takana on markkinointi osaaminen tällähetkellä. Ps. itse en ole koko "johtajasta" ikinä edes kuullut joten mielestäni tämä on taas perus klikkihakuista uutisointia suomen medialta. DISGUSTING.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

No johan.. tottakai muutkin mokaajat ulos, sillä kyseessä on niin päivänselvä sabotointi kuin olla ja voi. Eihän tuommoista toimintaa voi kukaan järkevä hyväksyä.. eikä nokiassakaan päätösvalta ole yhdellä henkilöllä, missään asiassa.

En missään nimessä ole naiivi enkä edes nuori. Lisäksi toimin markkinointialalla ja voin kyllä sanoa että markkinointi osaamista ei löydy rapakon takaa sen enempää kuin täältäkään. Toki lenkeille pitää myydä jenkkityylillä, mutta miksi munata samalla naurettavalla tavalla kasvonsa muun maailman silmissä.

Jenkeissä kaikki siis toisin, näkeehän sen jo pressavaaleistakin miten siellä myydään valheita ja paskaa aivottomalle kadun miehelle ja naiselle. Nehän söisi oman lapsensakin jos joku niin suurella rahalla ja isoilla eleillä heitä kehottaisi tekemään. Mutta siis muulle maailmalle ei pitäisi tuommoista mainostusta tehdä.

Ylimielisyys on tuhonnut monta yritystä ja nokiallekin käy huonosti jos tuolla valheiden tiellä jatketaan. Osasyy Symbian kuolemaan oli ylimielisyys, miksi siitä ei ole opittu mitään vaan taloon palkataan vielä ylimielisempää porukkaa.

Applelle käy vielä samoin, enkä usko että Googlekaan saa ikuisesti jatkaa valheiden tiellä vaan tilanne tulee muuttumaan kun joku tuo normaalin, toimivan ja rehellisen tuotteen / ekosysteemin tarjolle.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
EiEiEi @ (vahvistamaton)

8

@7
Tuskin ja JOS näin aikovat tehdä,niin...se vasta iso virhe olisikin!!.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

10

@8: Millä tavalla se nyt olisi iso virhe, että Jolla toisi, Jarissimon sanoja lainatakseni, normaalin, toimivan ja rehellisen tuotteen / ekosysteemin tarjolle? Sehän olisi vain ja ainoastaan hyvä juttu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Giant Larva (vahvistamaton)

12

@11.
Juuri näin. Joku mainosvideojupakka on pienin Nokian ongelmista. Kyllä se perimmäinen syy on siinä etteivät suuret massat, siis ne jotka eivät lue teknologiablogeja vaan menevät ja ostaa pamauttavat puhelimen, eivät ole tarpeeksi innostuneita WP:stä.
Tosin uudet Lumiat Suomessa tulevat myymään ihan hyvin, mutta muissa maissa on toinen juttu.
@10.
Jollalle toivon pelkkää menestystä. Harmi vaan, että puhelimen julkistus venyy jonnekin joulun tietämille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SailFish @ (vahvistamaton)

17

@16 Niin siis tarkoitin,ettei Jolla tee yhteistyötä Nokian kanssa tai että Nokia saisi Jollan kehittämää Sailfish -käyttöjärjestelmää!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

19

2@
>Väärin meni jos tuli vain yhdet potkut.. 10 asian kanssa läheisintä
>ja asina puolesta nyökytellyttä ulos.

Uutisessa ei ollut mitään muuta uutista kuin mainitun henkilön siirtyminen yhtiön ulkopuolelle.

Suurin osa oli ihan toimittajan omaa pähkäilyä, "saattaa olla". joka oli vielä vedetty otsikkoon.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

20

Eli pähkäilyä tai ei niin markkinointi kusee ja julkistus oli katastrofi kun ajatellaan pelkkää markkinointiyksikön toimintaa. Eli potkuja enemmän, oli puhelinvertailun uutinen mitä tahansa.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

21

@17: En kyllä maininnut kommentissani Nokiasta sanallakaan. Luepas useamman kerran oikein ajatuksen tuo kommenttini, jossa mainitsin Jollasta. Jos mahdollisesti sen jälkeen ymmärtäisit lukemasi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.