>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn uudesta jättinäyttöisestä huippumallista kuvavuoto

4
Sami Koivunen

Sonyn uudesta jättinäyttöisestä huippumallista kuvavuoto
Sony Xperia Odin C650X -koodinimellä kulkevassa puhelimessa on huhujen mukaan peräti viiden tuuman Full HD -näyttö, joka tekisi siitä kilpailijan samaan sarjaan muun muassa Samsung Galaxy Note 2:n ja tulevan HTC J Butterflyn kanssa. Nyt vuodettu kuva paljastui japaninkielisessä rbmen-blogissa. Vielä ei ole tietoa siitä, koska puhelin julkaistaan tai siitä, koska se tulee yleisesti saataville.

Huhujen mukaan tuleva puhelin sisältää Android 4.1.1 -version 1,5 gigahertsin Qualcomm Snapdragon S4 Pro -järjestelmäpiirillä ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Näin Sonyn tuleva lippulaivamalli olisi hyvin samankaltainen HTC J Butterflyn kanssa. GSM Arena huhuilee myös, että puhelimen julkistus saattaisi tapahtua tammikuussa Las Vegasissa järjestettävillä CES 2013 -messuilla.Rben-blogissa julkaistusta kuvasta käy ilmi, että Sonyn uusi puhelin on metallikoteloitu, eikä sisällä fyysisiä näppäimiä. Laitteen näyttö ulottuu myös aivan laitteen reunoihin saakka.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
randomasdrsfgs4545 (vahvistamaton)

1

no jos Adreno320 GPU ni on hyvä. ja IPS paneeli eikä TFT, Ni sitten on hyvä.

muistikorttipaikka tai 32 GB muistia ni on good

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

1@
> IPS paneeli eikä TFT, Ni sitten on hyvä.

Meinasitko että IPS eikä TN ?, sillä jos on IPS, niin TFT LCD se silloinkin on :-)

Vastaa
Sefriol
Sefriol

4

Olen hyvin skeptinen kaikkiin kuvavuotoihin. Jopa Gizmodo näytti, että kuinka "helppo" on ihmisiä vetää nenästä tekemällä todella hyvän mallinnuksen. Katsokaa vaikka googlesta "Sony Nexus".

En silti kiistä kuvan aitoutta, mutta haluan sanoa että tälläisen yksiulotteisen etupuolen tekeminen 3D-mallinnusohjelmalla ei ole harrastelijalle kovinkaan vaikeaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.