Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Laskuri raksuttaa: Mitä Nokia julkaisee torstain ja perjantain välisenä yönä?

8
Teemu Laitila

Laskuri raksuttaa: Mitä Nokia julkaisee torstain ja perjantain välisenä yönä?
Moni on jo netissä törmännyt Nokian mystiseen sivustoon, jolla yhtiö lupaa kertoa 21 syytä miksi Lumia 920 on maailman innovatiivisin älypuhelin. Sivustolla on laskuri, joka osoittaa syiden paljastamisen tapahtuvan torstain ja perjantain välisenä yönä kello 02:00. Julkaisuajankohta on kummallinen, joten mitä yöllä on odotettavissa?

Maininta Lumia 920:n 21 innovatiivisesta ominaisuudesta kuullostaa vahvasti mainoskampanjalta, jolla uutta lippulaiva-Lumiaa tuodaan suuren yleisön tietoisuuteen. Lisäksi sivustolla on mahdollisuus osallistua kilpailuun, jonka aikana on mahdollisuus voittaa itselleen Lumia 920 -puhelin.
Mainoskampanjan lanseeraus tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että yhtiö aikoo viimeinkin paljastaa pitkään odotetut ja tehokkaasti salassa pidetyt tiedot uusien Lumia-mallien tarkemmista hinnoista sekä myyntiintulosta. Lumia 920 -puhelinta odottavien ei kuitenkaan todennäköisesti kannata rynnätä jonottamaan kaupan ovelle vielä perjaintaiaamuna, sillä Nokia julkaisi N9-puhelimen vastaavalla kampanjalla, jonka jälkeen laitteiden saamisessa myyntiin saakka kesti vielä muutama viikko.

Tähän mennessä Nokia on julkaissut uusien Lumia-mallien hintatietoja monessa Euroopan maassa, mutta Suomen julkaisun tietoja on säästelty. Microsoft julkaisee tänään Lumia 920:ssä käytettävän Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmän, minkä jälkeen puhelinvalmistajat olisivat ainakin teoriassa vapaita tuomaan laitteita myyntiin. Saksassa Vodafone on luvannut aloittaa myynnin heti marraskuun ensimmäinen päivä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

ojuyfi (vahvistamaton)

1

Ei näytä tarpeeksi "innovatiiviselta" mainossivulta, eli ehdottomasti ei valvomisen arvoinen.
Ja lisäksi mitä kellonaikaan tulee, Nokian pääkonttori sijaitsee nykyään jossain Kanadassa tai USA:ssa, jonka mukaan kellotkin käyvät...

Vastaa
Nseries
Nseries

2

Siis mitä ihmettä Afterdawnin toimitus sekoilee? Tuohan on vain ja ainoastaan tuon kilpailun ajankohdan aloitus.

Vastaa
Enkku @ (vahvistamaton)

3

Maininta Lumia 920:n 21 innovatiivisesta ominaisuudesta kuullostaa vahvasti mainoskampanjalta, jolla uutta lippulaiva-Lumiaa tuodaan suuren yleisön tietoisuuteen.
HAH,HAH ja vielä kerran PASKAT!!.Vai että 21 uutta innovatiivisuutta Lumia 920 mallissa!!. =)

Vastaa
lumia@ (vahvistamaton)

4

Eipä muutenkaan Nokialla oikein hyvin mene älypuhelimien myynnin osalta,pikemminkin ovat älyttömiä puhelimia nämä menneen talven Lumiat!. =)

Vastaa
Kyläseppä (vahvistamaton)

8

kuullostaa -> kuulostaa

Olisi kyllä hauska nähdä julkistustilaisuus keskellä yötä ja vieläpä Suomessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja