Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE:n huipputarkkaa näyttöä vertailtiin iPhoneen ja Galaxy S III:een

11
Matti Vähäkainu

ZTE:n huipputarkkaa näyttöä vertailtiin iPhoneen ja Galaxy S III:een
Erityisesti keskihintaisista ja edullisista Android-älypuhelimista tuttu kiinalainen ZTE on tuomassa HTC:n tavoin markkinoille ensimmäistä Full HD -resoluutiolla varustettua puhelinta. ZTE vasta julkisti Nubia-brändin, jonka on tarkoitus viedä eteenpäin kiinalaisvalmistajan korkeampiluokkaisia puhelimia.

ZTE Nubia Z5 -nimeä kantava laite on varustettu siis 1920x1080-resoluution näytöllä. Kokoa laitteen kosketusnäytöllä on viisi tuumaa, joka vaikuttaa Full HD -näytöille tutulta. Puhelimen ominaisuuksista tiedetään lisäksi neliydinsuoritin ja 13 megapikselin kamera. Puhelimella on paksuutta vain 7,6 millimetriä.

Resoluution, väritoiston ja kontrastin eroja esitellään kiinalaissivustolla maailman myydyimpien älypuhelinten näyttöihin. Samsung Galaxy S III ja Apple iPhone 4S kalpenevat tietysti korkeamman resoluution rinnalla. Pikselitiheydeksi kerrotaan 440, joka päihittään reilulla sadalla pikselillä kilpailijat.

HTC julkaisi aiemmin Verizonin kanssa Droid DNA -mallin Yhdysvaltoihin sekä Butterfly J -nimeä kantavan mallin Japaniin, jotka nekin pitävät sisällään viiden tuuman Full HD -näytön.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

sidrend
sidrend

2

#1 Niin.. ei mielestäni ainakaan. Itselle iPhone 3GS:n 320x480 riitti jo ihan mainiosti pitkään, vaikka joskus hieman vähältä tuntui. Nyt iPhone 4:sen 960x640 on jo niin tarkka, että en osaisi enempää kaivata.

Jos nyt vielä enemmän tuosta ZTE:stä puhutaan niin vaikka kuinka teknisesti vaikuttaakin hyvältä niin en ostaisi, käyttäessä kuitenkin huomaa (luulisin) että laatu ei ole kilpailijoiden tasolla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
aaaaaaoo (vahvistamaton)

3

@2
Omien kokemusten mukaan noissa kiinalaisissa on laatu muuten ihan kohdallaan, mutta antennit ovat usein heikkolaatuisia.

Vastaa
himpo
himpo

4

On parempi, huomaa pikseleistä!

Ja joku nyt taas kertomaan silmän tarkkuudesta, niin voin sanoa että kun luen lehteä ja siinä on joku kaavio missä pientä pränttiä niin en suinkaan nipistä sitä tsuumin toivossa VAAN KATSON LÄHEMPÄÄ! o_O

Vastaa
jonzee
jonzee

5

Jep no ainakin tuon 1080p resoluution luulis jo riittävän :D

Näytön laatu riippuu kuitenkin muistakin seikoista, kuten S3:ssa näyttää kuvien perusteella olevan parempi kontrasti. Ainakin meikäläisen mielestä :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Suhmuri (vahvistamaton)

6

Tuoko se sitten tulee Jollan Sailfish käyttöjärjestelmällä...

Vastaa
Calileon
Calileon

7

@2
Niinhän sitä kirjoitettiin aikanaan kun digitv tuli, että kuka sitä tarvitsee kun nykyiselläkin pärjää. Millaista kuraa se vanha oli verrattuna nykyiseen? Kun HD tuli, kirjoitettiin että kuka sitä tarvitsee, dvd-laatu on aivan riittävää. Eikä se kovin hyvää ole kun rinnakkain niitä vertaa. Kehitys menee eteenpäin, se on vääjäämätöntä. Muutaman vuoden päästä naureskellaan tämän päivän älypuhelimille, että kyllä ne oli antiikkisia. Vai kuka voi sanoa että Nokian N-series olisi tänä päivänä aivan riittävä älypuhelimen taso?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
muhahuhahah (vahvistamaton)

8

@7 Nokian ännäsarja ei ollut älypuhelinten tasolla edes ilmestyessään,ominaisuuksissa oli joo ehkä paras kamera.Antiikkisen pieni ei kosketusnäyttö ja totalitaarisen vammainen käytettävyys olivat nokian tuho!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
muhahuhahah (vahvistamaton)

10

@9 Tietämätön jätkä olet jos mielestäsi esim Qtek = htc,compaq,sony-ericsson tai palm on "marginaali vehkeitä" Muistan kuinka paljon nauroin esim n70 puhelimelle kun rämpyttelin maailman ensimmäistä 3.5G puhelinta :D = htc tytn = Qtek 9600 lollero nokia poika!

Vastaa
Calileon
Calileon

11

@10
Ja nämä puhelimethan olivat myyntilistojen kärkipäätä? Sillä tarkoitin marginaalipuhelinta. Nokian luurit olivat listojen kärjessä ja pitäisin ensimmäisenä massojen suosimana kosketusnäytöllisenä puhelimena iPhonea. Ja tietysti nytkin olen väärässä... En kiistä etteikö Nokia olisi ollut jo N-sarjan aikaan kehityksestä jäljessä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.