Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tuo Note II:sta tuttuja ominaisuuksia Galaxy S III:n käyttöjärjestelmään

8
Teemu Laitila

Samsung tuo Note II:sta tuttuja ominaisuuksia Galaxy S III:n käyttöjärjestelmään
Samsung on tuomassa Galaxy Note II -puhelimen myötä julkaistuja käyttöjärjestelmäuudistuksia myös Galaxy S -sarjan lippulaivaansa. Premium Suite Upgrade -nimellä tunnettu päivityspaketti tuo mukanaan esimerkiksi ruudun jakaminen kahdelle sovellukselle.

Tilanteesta riippuvaiset toiminnot pyrkivät mukauttamaan puhelimen käyttöliittymää sen mukaan mitä käyttäjän oletetaan haluavan tehdä. Page Buddy -toiminto esimerkiksi avaa musiikkisoittimen sisältävän kotiruudun kun laitteeseen kytketään kuulokkeet. Contextual Menu puolestaan helpottaa esimerkiksi usein käytettyjen sovellusten löytämistä.

Muita uudistuksia ovat kuvien jakamista NFC:n kautta helpottava toiminto, nettisivujen lukemista helpottava Reader Mode sekä Facebook-päivitykset kotiruutuun tuova Facebook Lock Ticker. Nyt julkaistujen uudistusten lisäksi luvassa on myös lisää muutoksia, joista Samsung lupaa kertoa myöhemmin.


Päivityksen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Samsung on julkaissut päivityksen sisältöä esittelevän videon, josta uudet ominaisuudet käyvät hyvin selville.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
TrueMan@ (vahvistamaton)

2

Ihan virallista versiota kannattaa kuitenkin käyttää,jos puhelimessa on takuuta jäljellä!. ;)

Vastaa
arivesa
arivesa

3

Eipä näytä Lumian ehkätoimitukset hidastavan tahtia.
Uutta pukkaa,kun on valmistuskin hanskassa. Ostaja venttaa.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

5

Gustrom romilla itse käyttelen, joten olen noita uusia ominaisuuksia testaillut. SGS3:n näyttö riittää jo mukavasti tuohon jaettuun näyttöön ja sitä tulee kyllä käytettyä.

Ja tässä ei mainittu mitään popup selaimesta, mutta omasta sellainen löytyy, tuleekohan sekin tähän viralliseen päivitykseen (en ole varma, mutta kätevä se on kuin mikä)?

Samsung on kyllä parantanut softataitojaa viimeisen vuoden aikana reippaasti. alkaa olla jo erittäin toimivaa tavaraa ja hienoa huomata, että siellä ei lepäillä vaan innovoidaan uusia juttuja. Kopioinnin aika taitaa olla ohi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
TrueMan2@ (vahvistamaton)

6

Oliskohan Samsung saanut uudet patentit käyttöön,joille se on hakenut lupaa (Amerikassa mm)!. ;)

Vastaa
chmod
chmod

7

On se käsittämätön .. tuo sampan ylivoima. Mihin alkaa sen vie kilpailijaa kuin desinmittaa loppupeleissä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja