Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Luulitko että Lumia 520 on halpa - Nokia saattaa alittaa hinnan vielä tänä vuonna

12
Valtteri Ahonen

Luulitko että Lumia 520 on halpa - Nokia saattaa alittaa hinnan vielä tänä vuonna
Microsoftilta Suomeen siirtynyt Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop vihjasi The Wall Street Journalin haastattelussa, että Lumia 520 ei välttämättä jää yhtiön halvimmaksi Windows-puhelimeksi tänä vuonna.

Nokian on onnistunut painamaan Windows-puhelimet uusiin hintaluokkiin Lumioillaan. Tällä hetkellä halvin, uunituore Lumia 520, maksaa noin 139 euroa. Tässä hintaluokassa se lähestyy kovaa vauhtia jo halvimpia Androideja.

WSJ:n haastattelussa Elopilta kysyttiin muista halvoista Lumioista, joita mahdollisesti on tulossa, ja tämä antoi vastaukseksi ympäripyöreän lauseen: "Vuodelle 2013 on jäljellä vielä paljon mielenkiintoista." Kun häneltä kysyttiin, tarkoittiko se vieläkin halvempaa uutta Lumiaa, hän vain virnistellen toisti saman lauseen.

Halvan Lumian lisäksi Nokia esitteli MWC-messuilla tällä viikolla keskihintaisen Lumia 720 -mallin, sekä kaksi uutta peruspuhelinta, joista halvempi Nokia 105 maksaa vain 15 euroa (noin 20 dollaria).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
MM1001 (vahvistamaton)

1

Arvelisin, että tulossa Lumia 420, jossa WP pyörii ja radiotekniikka hyvää tasoa, mutta muusta tingitty.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ihmemoka (vahvistamaton)

3

Ei ole edellisiäkään julkistuksia vielä tullut Suomessa myyntiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
siantuntijako (vahvistamaton)

4

EI tule 420 nimellä koska typerille aasialaisille 4 edustaa epäonnen lukua. Vai tiedätkö yhtään Nokian tai muukaan valmistajan puhelinta jossa on 4:n (noh okei Nexus 4, mutta ei niitä monia ole).

Vastaa
laibo
laibo

5

420 myös viittaa erittäin vankasti huumekulttuuriin, joten senkään vuoksi tuskin kyseisellä mallinimellä nähdään luureja :) Voisi tietty olla suosittu kapine tietyissä piireissä :P

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MM1001 (vahvistamaton)

6

Aika taikauskoista porukkaa, ei ihmiset 83,3%:sti ihan yhtä tyhmiä ole kuin eräät! Eikös ole selvän järjen asia, että jatkumoa alaspäin sarjalle 520, 620, 720, 820, 920 edustaa 420 (ja sitten vielä se 320). Aasialaiset saivat nyt 520 ja 720, Afrikkaan menevät nuo 420:t Huawein kännyköiden rinnalle (kun pitää olla valinanvaraa).

Vastaa
Taeco
Taeco

7

Muistui tässä vaan mieleen reilu vuodentakainen Nokia 500 -julkistus, jonka jälkeen puhelinta myytiin hetki hintaan 120€ ja se myytiin kaikkialta loppuun hetkessä. Uuden erän saavuttua hinta päätettiin korottaa olikohan nyt 150 vai 160€ "koska suosittu". Siksi vaikea kuvitella tuo 520 koskaan tuolla 139€ hintalapulla myynnissä Suomessa... Kyseiseen hintaan tietäisin kyllä muutaman potentiaalisen asiakkaan ystäväpiiristäni.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

11

10@
>a) Aasialaiset eivät ole typeriä yleisen(kin) tiedon mukaan

Kyllä heitäkin on, kuten muuallakkin mailmassa.

Taikauskoa esiintyy myös muissa maanosissa, osa pitää sitä typeryytenä, osa viisautena.


>b

4 numero on esiintynyt myös Nokian mallistossa, mutta se ei ole kovin yleinen puhelimissa, varsinkaan aasian markkinoilla.

Syys nimenomaan hänen mainitsema.

>c) Tuleva SGS4

Aasian markkinoilla Tieto? vai arvaus ?

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

12

@11
Se, että haluan korjata typerää heittoa siitä että (kaikki) aasialaiset ovat tyhmiä ei ole kyllä mitenkään liittyvä siihen että korjaat minua että aasialaisissakin on joukossa tyhmiä. Voihan sitä väittää nyt että "puhuttiin niistä typeristä aasialaisista jotka ovat taikauskoisia", mutta eiköhän totuus ole että heitettiin tuollainen yleistävä välispiikki. Ja minä puhuin aasialaisista yhtenä, kuten tuosta viestistäni puolueettomasti lukeva saa käsityksen. En väittänyt ettei siellä joukossa olisi tyhmiä. "Aasialaiset eivät ole typeriä" ja "Kukaan aasialainen ei ole typerä" on pikkusen eri juttu.

Toki SGS4 ei ole tieto, vaan valistunut arvaus mobiiliuutisia paljolti seuranneena. Miksipä ei Samsung jatkaisi loogista linjaa, eipä tuntunut paljoa iPhone 4 myyntiin vaikuttavan numero.. http://techcrunch.com/2012/04/24/apples...rom-a-year-ago/ esimerkiksi lähteenä.

Ja eipä näiden älyluurien tärkeimmät markkinointikohteet ole ne taikauskoiset=vanhoilliset=vanhemmat ihmiset, vaan mobiilimaailman edelläkävijät (=samalla myös se rikkaampi vähemmistö). Mutta kuka tietää, nämä ovat vain mutua pääosin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja