>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn seuraavan lippulaivan huhutaan sisältävän Snapdragon 600 -piirin ja Full HD -näytön

Sami Koivunen

Sonyn seuraavan lippulaivan huhutaan sisältävän Snapdragon 600 -piirin ja Full HD -näytön
Sony esitteli Xperia ZL -puhelinta ja Xperia Tablet Z -tablettia helmikuun lopussa pidetyissä MWC-messuilla, mutta yllätyksiä japanilaiselta Sonylta ei nähty. Huhut seuraavista lippulaivapuhelimista käyvätkin kuumina.

Sonyn laitteita seuraava XperiaBlog.net -sivusto on vihjaillut Sony C670X -koodinimellä tunnetun puhelimen sisältävän 4,8 tuuman näytön Full HD -tarkkuudella ja Snapdragon 600 -piirin, jossa on 1,8 gigahertsin neliytiminen Krait 300 -suoritin ja Adreno 320 -grafiikkaprosessori.

Sony Xperia ZL:n koodinimi on C650X ja Xperia Z:n C660X, joten C670X olisi nimeltään sopivaa jatkoa Sonyn lippulaivamallistolle. C670X huhutaan lisäksi sisältävän 13 megapikselin Exmore RS -kameran ja Android 4.2 Jelly Beanin. Sisäistä muistia huhutaan olevan 32 gigatavua ja RAM-muistia kaksi gigatavua. Tehoiltaan C670X sopisi HTC:n Onen kilpailijaksi.Myös C680X-laitteesta on liikkunut huhuja. GSM Arena sai helmikuussa käsiinsä testituloksia, jotka vihjaavat laitteen olevan Full HD -näyttöinen ja sisältävän Androidin 4.2 Jelly Bean -version. On mahdollista, että C670X ja C680X julkaistaan samanlaisena parina kuin Xperia Z ja Xperia ZL julkaistiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.