Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google juhlistaa Play-kaupan vuosipäivää sovellusten alennusmyynnillä

2
Teemu Laitila

Google juhlistaa Play-kaupan vuosipäivää sovellusten alennusmyynnillä
Googlen entinen Android Market sai Google Play nimen vuosi sitten ja vuosipäivän kunniaksi Play-kauppa tarjoaa sovelluksia alehinnoin. Myös muuta sisältöä on tarjolla alennetuin hinnoin tai ilmaiseksi, mutta ne aluerajoitusten vuoksi ne eivät ole näkyvissä suomalaiskäyttäjille.

Tarjoukset vaihtuvat seuraavan viikon aikana päivittäin ja niitä pääsee tarkastelemaan Google Playn erityiseltä tarjoussivulta. Ainakaan ensimmäisen päivän perusteella tarjonta ei yllä samalle tasolle kuin aiemmissa Google Playn alennusmyynneissä, mikä johtunee osaltaan tarjolla olevasta rajoitetusta sisällöstä. Amerikkalaisasiakkaille on nimittäin tarjolla ilmaista musiikkia, kirjoja ja elokuvia.
Tämän päivän tarjouksiin kuuluu shoppailusovellus Fancy, Hotels.comin sovellus, uusia hahmoja Yumby Smash -peliin, Disneyn Gnome Village -peli sekä lisäkarttoja Royal Revolt -peliin.

Kommentit (2)

ep_
ep_

2

Vuosiko siitä jo tosiaan on, kun Android market muuttui Google Playksi. Kumma kyllä Android-laitteessani komeilee edelleen vanha kunnon Android market. Jostain syystä näyttää, että Desire Z:t ovat jääneet ilman Playta kokonaan... Kun Googlelta ja HTC:ltä kysyy asiasta, niin ongelma kuulemma ratkeaa käynnistämällä puhelin uudelleen. Hyvä neuvo, mutta kun ei toimi...

No Market onneksi toimii ainakin toistaiseksi...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja