Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Nokia ja Verizon julkaisevat huhtikuussa parannetun version Lumia 920:stä

4
Sami Koivunen

Huhu: Nokia ja Verizon julkaisevat huhtikuussa parannetun version Lumia 920:stä
The Vergen mukaan Nokia on valmistautumassa esittelemään amerikkalaisen Verizon-operaattorin kanssa uuden Lumia 928 -puhelimen. The Vergen lähteiden mukaan Verizon-lippulaiva on valmistettu aiempien huhujen mukaisesti polykarbonaattia kevyemmästä alumiinista, joka tekisi siitä Lumia 920 -mallia kevyemmän puhelimen.

Uutuuspuhelin sisältää lisäksi kahdeksan megapikselin PureView-kameran xenon- ja LED-salamilla. Laitteen muotoilu on Lumia 720 -mallin tapaisesti reunoiltaan pyöreä ja huhujen mukaan se tuntuu kädessä merkittävästi Lumia 920 -puhelinta kevyemmältä. Paksuudeltaan puhelin olisi ohuimmillaan 10,2 millimetriä lievästi kaareutuvalla takaosalla. Järjestelmäpiirin ja muistien odotetaan olevan identtiset edeltäjämalliin nähden.

Lumia 928 tunnettiin aiemmin koodinimellä Laser ja sen näyttönä on luultavasti 4,5 tuuman OLED-näyttö. Laitteessa odotetaan olevan tuki myös SVLTE-ratkaisulle (Simultaneous Voice and LTE), joka puuttuu esimerkiksi iPhone 5 -puhelimesta.Vielä ei ole tietoa saapuuko puhelin koskaan Suomen markkinoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
NokiaDöd (vahvistamaton)

1

Hienoa. Tosin kaupaksi tämäkään kapistus ei mene. Siitä on kiittäminen WP:tä.

Ketään ei kiinnosta. Tuuli puhaltaa, pölypallot pyörii.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hysteri2 (vahvistamaton)

2

Kyllä minua ainakin kiinnostaa. Hajoa androidiisi ja ota pari es.

Vastaa
cahva
cahva

3

Kyse ei ole siitä etteikö WP puhelimet kiinnostaisi vaan siitä ettei noita Lumioita saa (vieläkään) ostettua HETI. Esimerkkinä pari päivää sitten kaveri kävi muutamassa eri liikkeessä niin siellä myytiin ei-oota. Osti sitten iPhone 5 kun niitä on hyllyt pullollaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pekka1239 (vahvistamaton)

4

Nami Xenon-, ja LED-salamilla maistuu tämä Lumia varmaan hyvältä :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja