Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Galaxy S III:sta tulossa uusi versio paremmalla näytöllä ja isommalla akulla

4
Teemu Laitila

Huhu: Galaxy S III:sta tulossa uusi versio paremmalla näytöllä ja isommalla akulla
Samsung aikoo julkaista uuden Galaxy S III -version, jossa on parannettu näyttöä sekä kasvatettu akun kokoa. Tieto tulee kyseenalaista mainetta nauttivalta venäläisbloggarilta Eldar Murtazinilta, joten siihen kannattaa suhtautua terveellä epäilyksellä.

Silti väitetynlaisen puhelimen julkaisu ei olisi erityisen yllättävää, sillä Samsungilla on ollut tapana kierrättää edellisiä Galaxy-lippulaivoja hieman muokattuina versioina sen jälkeen, kun seuraava sukupolvi on saapunut markkinoille. Esimerkiksi ensimmäisen sukupolven Galaxy S ilmestyi uudelleen Galaxy S Plus - ja Advance -versioina ja myös Galaxy S II -mallista julkaistiin Plus-versio.Murtazinin tietojen mukaan akun kapasiteetti olisi kasvamassa 2400 mAh tasolle eli kasvua tapahtuisi 14 prosentin verran. Näytön osalta päivitys saattaisi tarkoittaa esimerkiksi siirtymistä Note II -mallista tuttuun RGB-matriisiin perustuvaan Super AMOLED -näyttöön.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.