Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Samsungilta tulossa laitteita yhä kapenevaan puhelinten ja tablettien välimaastoon - seuraavaksi 6,3 tuuman näyttö

4
Valtteri Ahonen

Huhu: Samsungilta tulossa laitteita yhä kapenevaan puhelinten ja tablettien välimaastoon - seuraavaksi 6,3 tuuman näyttö
Samsungilta odotetaan tänä vuonna SamMobilen nimettömien lähteiden mukaan kahta Galaxy Mega -nimellä kulkevaa puhelinmallia, joista toinen oli varustettu 5,8-tuumaisella (GT-I9152), ja toinen jopa 6,3-tuumaisella näytöllä (GT-I9200).

Vaikka osa on jo pidemmän aikaa naureskellut jatkuvasti venyville puhelimille, toivottaa osa aina kuitenkin suuret ruudut myös mielellään tervetulleiksi. Paljon on myös keskusteltu edelleen mystisestä tabletin ja puhelimen rajasta, joka tuntuu olevan hyvin haipuva veteen piirretty viiva. Soitto-ominaisuuksien löytyminen lienee yksi tärkeä kriteeri, joka tekee suurinäyttöisestäkin laitteesta vielä puhelimen.

Olivat kyseessä sitten puhelimet, tabletit tai puhletit, niin laitteita odotellaan ilmeisesti julkaistaviksi touko-kesäkuussa. Kummankaan resoluutioista ei ole vielä hiiskuttu, mutta ei ole täysin posketonta odottaa Samsungilta kyseiseen kokoluokkaan FullHD-näyttöjä.Lisätärppinä uutiseen SamMobile huomauttaa Samsungin Gamepadin tukevan näyttöjä juuri 6,3-tuumaan asti.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja