Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkisti kaksi edullista Galaxy-mallia

3
Matti Vähäkainu

Samsung julkisti kaksi edullista Galaxy-mallia
Samsung on tänään julkistanut kaksi uutta Galaxy-mallia, jotka asettuvat edullisimpien älypuhelimien joukkoon. Kolmen tuuman kosketusnäytöillä varustetut Galaxy Star- ja Galaxy Pocket Neo -mallit ovat spekseiltään lähellä toisiaan.

Laitteiden tekniset ominaisuudet kertovat selvää kieltä laitteiden hintasegmentistä. Puhelimista löytyy gigahertsin (Star) ja 850 MHz (Pocket Neo) yksiytimiset suorittimet, neljä gigatavua tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka, kolmen tuuman QVGA-resoluution (320x240) kosketusnäyttö, 512 megatavua RAM-muistia sekä 2 megapikselin kamera.

Laitteissa pyörii Android 4.1 Jelly Bean. Molemmat mallit saapuvat myös Dual SIM -versioina, joiden saatavuus riippuu markkinoista. Samsung ei kertonut vielä tarkemmin mallien hinta- tai saatavuustiedoista.


Samsung Galaxy Star ja Samsung Galaxy Pocket Neo


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja