Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony virallisti Xperia Z Ultran - 6,44-tuuman näyttö ja 2,2 GHz Snapdragon 800

2
Valtteri Ahonen

Sony virallisti Xperia Z Ultran - 6,44-tuuman näyttö ja 2,2 GHz Snapdragon 800
Sony on julkaissut uusia laitteita, muun muassa SmartWatch 2 -älykellon. Toinen julkaisu on huhuttu Xperia Z Ultra -puhelin, joka 6,44" näyttönsä puolesta nousee miltei tablettien kokoluokkaan.

Suuri näyttö on 1080p-tarkkuuksinen ja koko puhelin on IP58-sertifioitu, mikä tarkoittaa että se on vedenkestävä ja samalla pölytiivis. Puhelimen mainostetaan olevan maailman ohuin ja suurin Full HD -näytöllä varustettu älypuhelin.

Näyttöön on käytetty Sonyn omaa Triluminos-tekniikkaa, joka on suunniteltu parantamaan värien toistumista. Samoin Sonyn televisioista tuttu X-Reality-tekniikkaa parantaa kuvanlaatua ja esimerkiksi videoiden terävyyttä. Näytön kerrotaan myös olevan superherkkä, minkä vuoksi sitä voi käyttää millä tahansa osoittimella, vaikkapa lyijykynällä.
Puhelimen sisään ahdettu huipputehokas, neliytiminen 2,2 GHz Qualcomm Snapdragon 800 -suoritin tarjoaa nopeaa laskentaa ja 4G-yhteydet. Virtaa tarjoilee 3000 mAh akku ja tallennustilaa on tyrkyllä 16 GB, josta käyttöjärjestelmä sovelluksineen vie noin 5 GB. Android-laitteille tyypilliseen tapaan microSD-korttipaikka on itsestäänselvyys. Käyttöjärjestelmänä toimii julkaisuhetkellä Android 4.2 ja laitteen on tarkoitus saapua kauppoihin syksyllä, vuoden kolmannella neljänneksellä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja