Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhut paketissa: LG:n Optimus G2 5,2 tuuman näytöllä ja optisella kuvanvakaimella?

Teemu Laitila

Huhut paketissa: LG:n Optimus G2 5,2 tuuman näytöllä ja optisella kuvanvakaimella?
LG:n Optimus G oli ilmestyessään yksi tehokkaimpia Android-puhelimia ja nyt sille odotetaan seuraajaa, joka sekin vaikuttaisi olevan pätevä laite ainakin speksilistan perusteella.

Aiemmin oikeiksi osoittautuneita tietoja vuotaneen kreikkalaisen Techblog.gr-sivuston mukaan Optimus G2 sisältäisi 5,2 tuuman kokoisen näytön, joka luonnollisesti toimisi 1920x1080 pikselin resoluutiolla. @evleaks-tunnuksen vuotaman kuvan perusteella näytön reunat ovat kohtalaisen ohuet, mikä helpottanee ison puhelimen käsittelyä.
Muistin määrästä on kahta erilaista tietoa. Korealainen sivusto Naver väittää laitteen olevan varustettu kolmella gigatavulla RAM-muistia, kun kreikkalaissivusto tietää kertoa standardimmasta kahdesta gigatavusta.

Nokian julkaistua ensimmäisen optisella kuvanvakaimella varustetun puhelimen viime vuonna, OIS on pikku hiljaa valumassa myös muiden valmistajien laitteisiin. Techblog.gr:n mukaan kuvanvakain löytyisi myös Optimus G2:n 13 megapikselin kamerasta.

LG on jo aiemmin vahvistanut, että Optmius G -sarjan seuraavassa laitteessa tullaan käyttämään Qualcommin Snapdragon 800 -järjestelmäpiiriä, joka vaikuttaisi olevan standardivalinta syksyllä julkaistavien huippupuhelinten moottoriksi.

Puhelinta odotetaan markkinoille viimeistään syksyn aikana.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja