Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 4.2.2 päivitys korjaa turhan valikkopalkin HTC Onessa

Teemu Laitila

Android 4.2.2 päivitys korjaa turhan valikkopalkin HTC Onessa
HTC on aloittanut Android 4.2.2 -päivityksen jakelun One-puhelimiin. Päivitys tuo mukanaan odotetut tuoreimman Android-version ominaisuudet kuten myös lisää toimintoja HTC:n omaan Sense 5 -käyttöliittymään.

Androidin päivityksiä ovat muun muassa Daydreams-ruudunsäästäjä, uudet pika-asetukset ilmoituspalkissa sekä lukitusruudun widget-sovellukset (joiden määrä on rajattu vain yhteen kerrallaan). Muita muutoksia ovat virransäästötilan siirtäminen muiden pikavalintojen joukkoon, Instagram-tilin liittäminen BlinkFeed-sovellukseen ja esimerkiksi mahdollisuus jakaa ruutukaappauksia suoraan ilmoituspalkin kautta.

Yksi merkittävimpiä muutoksia käyttöliittymässä on kuitenkin mahdollisuus poistaa kokonaan joissain sovelluksissa näkyvä ylimääräinen musta valikkopalkki ruudun alareunasta. Kun asetus otetaan käyttöön, valikkoon päästään käsiksi kotinäppäimen pitkällä painalluksella, kun Google Now -sovellus aukeaa pyyhkäisemällä ruutua ylöspäin kotinäppäimen kohdalla.

Android Central on tutustunut HTC Onen Android 4.2.2 -päivitykseen ja toteuttanut informatiivisen videon uudistuksista.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja