Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinvertailu paljastaa: Tässä on Nokia Lumia 1020:n virallinen speksilista

8
Manu Pitkänen

Puhelinvertailu paljastaa: Tässä on Nokia Lumia 1020:n virallinen speksilista
Puhelinvertailu.com on saanut käsiinsä Nokia Lumia 1020 -älypuhelimen virallisen teknisten ominaisuuksien listan vain pari tuntia ennen sen virallista julkistusta.

Puhelimen teknisten ominaisuuksien lista löytyy Puhelinvertailun palvelimilta tämän linkin takaa (PDF).

Dokumentin mukaan Lumia 1020:ssä on 41 megapikselin kamera ja se tukee 808 Pureview'stä tuttua Rich Recording -stereoääninauhoitusta. Kamerasta löytyy optinen kuvanvakaaja ja kuuden linssin Zeiss-optiikka. Valitettavasti dokumentti ei kerro kennon kokoa tai aukkokokoa (aiempien vuotojen mukaan f/2.2).

Puhelimen fyysiset mitat ovat 130,4x71,4x10,4 millimetriä. Painoa on 158 grammaa.

Lumia 1020:ssä on 4,5 tuuman AMOLED-näyttö, jonka resoluutio on 1280x768 pikseliä. Kaksiytimisen Snapdragon S4 -prosessorin (1,5 GHz) kaverina on kahden gigatavun edestä keskusmuistia. Tallennusmuistia on 32 gigatavua. Dokumentissa ei mainita microSD-paikkaa.Akku on kooltaan 2000 milliampeerituntia ja puhelin tukee langatonta latausta lisäkuoren kautta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (8)

Taeco
Taeco

1

Olisi ehkä kannattanut mainita, että langattoman latauksen tuki ei ole kuitenkaan integroituna, vaan siihen tarvitsee sen suojakuoren. Tuosta saa nyt sen käsityksen, että toimisi kuten 920:ssä.

Edelleen huolestuttaa eniten se, että onko tässä PenTile-matriisi.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

4

@1

Eipä tuo taida suurta yleisöä haitata vaikka olisi PenTile, siitä valittaminen loppui kun S3 ja S4 molemmat saivat PenTile-näytöt vaikka ennen sitä se oli no-no. 720p+ tarkkuuksilla taitaa olla aika marginaaliset erot jos ei ihan silmä näytössä tiiraile :)

Mutta voisi luulla etä RGB kun 920 on RGB.. Toisaalta taas 925 taitaa olla PenTile(?)

Melkoisen "kevyeksi" ovat saaneet kyllä tehtyä vekottimen. Hatunnoston arvoinen suoritus.

Vastaa
Taeco
Taeco

5

925:ssä käsittääkseni on PenTile, 928:ssa ainakin. Jo L920:n pikselit paistaa silmiin, niin jos sama resoluutio PenTilellä, niin en sellasta kattelis. Mielummin matalampi resoluutio ja RGB, kuin korkeampi ja PenTile. Näyttää mielestäni aivan hirveältä.

Pitää muistaa, että tässä on Amoled (joka voi olla Samsungin tekemä, jolloin se todennäköisesti on PenTile), kun 920:ssa on IPS LCD.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Remu58 (vahvistamaton)

6

Kiva lukea näitä keskusteusaitteja, ja seurata shorttaajien panettelua Nokiasta. Se mustamaalaaminen joka pilkusta joka nokian laitteissa ei ole ihan käyttäjän mieleen, on tuskallista, häpeällistä, jopa naurettavaa...

Vastaa
Taeco
Taeco

8

Jep. PenTile löytyy:(

@6 Jos tuo oli minulle tarkoitettu, niin älä viitsi. Minulla on Nokialainen ja haluaisin tämänkin mallin. Mutta PenTile on mielestäni vain yksinkertaisesti hirveää katsottavaa, eikä siitä päästä mihinkään, oli puhelimen merkki mikä tahansa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.