Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 1020:n eurohinta paljastui Saksassa - "Toimitukset 4 - 6 viikon päästä"

11
Teemu Laitila

Lumia 1020:n eurohinta paljastui Saksassa - Toimitukset 4 - 6 viikon päästä
Nokia ei suostunut Lumia 1020:n julkaisun yhteydessä kertomaan millä hinnalla luuri aikanaan saapuu markkinoille. Nyt laite on ilmestynyt ennakkotilattavaksi kahteen saksalaiskauppaan, jotka ovat hinnoitelleet Lumia 1020:n 699 euroon.

Yhdysvalloissa SIM-lukitsemattoman laitteen veroton hinta ilman operaattorikytkyä on 649 dollaria eli jos saksalaiskauppojen ilmoittama noin 700 euroa pitää paikkansa, hinta on muodostettu perinteisellä kaavalla "verot päälle ja dollarit euroiksi".

Aiheesta uutisoiva Nokiapoweruser.com-sivusto kertoo, että Lumia 1020 on tullut Saksassa myös Vodafone-operaattorin valikoimaan 29 euron hintaisena. Operaattori kertoo, että Lumia 1020:n toimitukset asiakkaille alkavat 4 - 6 viikon päästä, mikä pitää yhtä Nokian antamien tietojen kanssa. Yhtiö paljasti julkaisun yhteydessä, että Euroopassa myynti alkaa "strategisilla markkinoilla" kuluvan neljänneksen aikana eli ennen syyskuun loppua. Vielä ei tosin ole varmaa, laskeeko Nokia Suomen kuuluvaksi strategisesti tärkeisiin alueisiin, vai joudutaanko puhelinta odottamaan pidempään.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Olli50
Olli50

2

1020:n hinta kipuaa Suomessa kuitenkin niin korkeaksi, ettei se kiinnosta suurta yleisöä. Ostin vasta Lumia 920:n ja pysyn siinä lähivuodet.

Vastaa
samfin
samfin

3

Niinhän se on, että ei kannata ostaa ensimmäisten joukossa. Odottaa hiukan aikaaja saa huomattavasti edullisemmin. Tehnyt tämän huomion ainakin 2 viimeisen lumian lippulaivan kohdalla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ativ @ (vahvistamaton)

4

Odotellaan,kun tämäkin menee alennuskoriin (kuukaudessa?)!. =)

Vastaa
Insomniu
Insomniu

5

Noh voi hemmetti taas näiden hinnoittelujen kanssa. Olisi ollut mielenkiintoa hankkia ko. värkitin, mutta ei vittu voi hinnoittelu voi mennä taas noin perseelleen.

599,- olisi ollut huomattavasti lähempänä omaan maksuhaluun.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eimulletodkaa (vahvistamaton)

6

Ostaisin, jos saisi Androidilla. WP ei voisi vähempää kiinnostaa, koska joudun käyttämään sitä työpuhelimessa joten kokemusta on. Onneksi siviililuurissa saan valita vapaasti Androidin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jonnepoika (vahvistamaton)

7

Herätys hinnoittelijat, nyt on taantuma, miten ihmeessä ihmisillä on varaa maksaa tollaisia hintoja? Kaikkialla muualla maailmassa pätee sääntö, että kun ihmisillä on vähän rahaa hinnat tippuvat (paitsi suomessa).

Vastaa
temple69
temple69

9

Suomen kytkyhintaki menee niin pilviin etten tätä tule hankkimaan. Sama pitää edelleen laadukas kamera ja puhelimen erillään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
seiluri (vahvistamaton)

10

kova veto olisi ollut hinnoitella tuote kertaheitolla markkinajohtajaksi eli joku 499 saksassa ja 550 suomessa, siinäkin olisi kuitenkin kate kohdallaan joka portaaseen?

nyt jää taas kauppoihin eikä mene tilastojen kärkeen

Vastaa
captcurzk
captcurzk

11

No, ei sitä vielä tiedä kuinka pian ne hinnat sieltä tipahtavat! Toivossa on hyvä elää kuitenkin :)
Nyt aluksi se tulee kuitenkin olemaan aivan liian ylihintainen!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja