Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phonen epävirallisella Instagram-sovelluksella lisätyt kuvat poistetaan palvelusta

17
Manu Pitkänen

Windows Phonen epävirallisella Instagram-sovelluksella lisätyt kuvat poistetaan palvelusta
Facebookin omistama Instagram-kuvapalvelu on tällä hetkellä kenties kaikista odotetuin sovellus Windows Phonelle. Koska virallista sovellusta ei ole tarjolla, on se antanut tilaa kolmansien osapuolien kehittämille ratkaisuille.

Yksi tällainen korvaava palvelu on aiemmin Itsdagramina tunnettu Instance, jonka avulla kuvien lisääminen onnistuu Instagramin yhteisöpalveluun – tai onnistui aiemmin. Facebook näyttäisi aloittaneen Instancella lisättyjen kuvien poiston Instagramista. Ei ole vielä selvää, että koskeeko poistoryntäys myös muita epävirallisia Instagram-sovelluksia.

Kuvan lisäys onnistuu kyllä Instacella, mutta se poistetaan palvelusta lähes välittömästi, kirjoittaa The Vergen Tom Warren. Sivuston mukaan erään heidän työntekijän viime viikolla Instacella lisäämä kuva on poistunut näkyvistä, mutta siihen on vielä mahdollisuus päästä käsiksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

Taeco
Taeco

4

En ole vieläkään ymmärtänyt, miksi kukaan haluaisi sinne kuvansa laittaa. Voisiko joku selittää?

Vastaa
perhana
perhana

6

itseäni ei kyllä instagram kiinnosta eikä juurikaan liikuta pätkääkään saako siihen WP-sovelluksen vai ei, mutta kyllähän tuo noin yleisesti alkaa vaikuttaa jo siltä että olisi varmaan kilpailuviranomaisten syytä alkaa selvittää jarruttaako Facebook Instagrammin omistajana tietoisesti yhteistyössä Googlen kanssa virallisen sovelluksen julkaisemista WP:lle, aivan kuten Google näyttää toimivan Youtube-sovelluksenkin kanssa.

Vastaa
Michelola
Michelola

7

en tiedä mikä instagramin pointti on koska kuvat voi laittaa suoraa facebookkiinkin. Mutta eikös instagram kuitenkin ole ilmainen? Miksi he haluavat tietoisesti menettää käyttäjiä?

Vastaa
Taeco
Taeco

8

@5 Niiiiin... Mutta eihän tuo vastaa millään muotoa kysymykseeni.....

Mikä siitä tekee hauskaa? Siellä kuvilla on käsittääkseni (korjatkaa jos olen väärässä) surkea resoluutio ja ne ovat muutenkin pakattuja. Miksi ihmeessä ei käyttäisi Facebookia kuvien jakamiseen, jos jotain Facebookin palvelua haluaa käyttää jakaakseen kehnoiksi pakattuja kuvia? Instagramin käyttäjäehdotkaan eivät ole suotuisimmat.

Lisäksi on olemassa lukuisia palveluita, jotka ovat valokuvien jakamiseen paljon ideaalimmat. Kuvia ei pakata, EXIF-data säilyy ja on kätevästi esillä ja mainekin on parempi, kuin tällä "hipsterien ruokapäiväkirjalla".

Joten kysyn uudestaan, miksi JUURI Instagram on niin monelle niin tärkeä kuvien jakelukanava, että siitä on pakko itkeä lähes jokaisessa Windows Phonea koskevassa uutisessa, videossa tai muussa keskustelussa?

Vastaa
Sokar80
Sokar80

9

"Lisäksi on olemassa lukuisia palveluita, jotka ovat valokuvien jakamiseen paljon ideaalimmat. Kuvia ei pakata, EXIF-data säilyy ja on kätevästi esillä"

Flickr tai 500px ovat minusta parhaita

Toimii android tai ios puhelimella ja koti pc:eellä myös

Esim Flickr ei ole enään mitään rajoituksia resoluution taitiedoston koon suhteen ilmais versiossa

Vastaa
brickfist
brickfist

11

Kyllä tämä alkaa mennä ihan pelleilyksi tämä wp:n dissaus...

@8 Kyllähän kuvia voi ladata monenlaisiin palveluihin mutta instagramissa hienoin asia on se että siellä voi seurata kiinnostavien ihmisien kuvavirtoja. Lisäksi softan käyttöliittymä toimii todella upeasti ja on helppokäyttöinen.
Myöskään instagramin resoluutio ei ole mikään este koska sitä ei ole tarkoituskaan käyttää esim 22" näytöllä. Omalla 10" tabletilla kuvat ovat tarpeeksi hyviä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Instagrunt (vahvistamaton)

12

Kysehän on siitä, että Instagramin katkerat perustajat halveksuvat Microsoftia, ja haluavat tästä syystä tehdä heille mahdollisimman paljon hallaa. Mitä lie hipstereitä tai Apple fan boyzzeja..

Vastaa
Jers1
Jers1

13

Instagramiin laitetaan kuvia, koska kaikki ovat jo siellä. Vähän niinkuin Facebookkiinkin liitytään, koska kaikki ovat siellä. Mitä itse uutiseen tulee, niin harmittaa jos ryhtyvät poistamaan myös muilla epävirallisilla sovelluksilla ladattuja kuvia.

Vastaa
Michelola
Michelola

15

ei tää windows phonelta ole pois, vaan instagramilta. Ei kukaan vaihda puhelinta sen takia ettei pääse instagramiin :D mutta tommonen palvelu vaihtuu aika äkkiä toiseen

Vastaa
JuhaW
JuhaW

16

@15: on se siinä mielessä pois, että jos on jäänyt ns. "koukkuun" Instagramin käyttöön, niin kynnys vaihtaa WP:een on suuri sen sovelluksen puutteen vuoksi. Ei kukaan varmaan pelkän Instagramin takia wp:stä pois vaihtaisi, jos ei ole sitä ennenkään käyttänyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja