Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Note III:n väitetyt lopulliset tiedot vuosivat - ei suuria yllätyksiä

14
Teemu Laitila

Samsungin Note III:n väitetyt lopulliset tiedot vuosivat - ei suuria yllätyksiä
Oikeaan osuneita Samsung-vuotoja tehnyt SamMobile on julkaissut listan ominaisuuksista, joiden se väittää olevan syyskuun alussa odotetun Note III -puhelimen lopulliset tiedot.

Nyt julkaistu lista ei sisällä suuria yllätyksiä ja ominaisuudet vastaavat paljolti niitä huhuja, joita verkossa on aiemmin liikkunut.

Laitteen AMOLED-näyttö on kasvanut 5,68 tuumaan ja se toimii luonnollisesti Full HD -resoluutiolla. Prosessorina on SamMobilen mukaan Samsungin oma Exynos 5420 (1,8 GHz ja 4+4 ydintä), mutta todennäköisesti Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa nähdään lähinnä Qualcommin Snapdragon 800 -piiriin perustuvia malleja. Muistin määrä on kolme gigatavua ja tallennustilaa 16/32/64 gigavua (joista yleisin on keskimmäisin vaihtoehto). Perinteidensä mukaisesti Samsung tarjoaa myös microSD-korttipaikan. Akun kapasiteetti on 3200 mAh. Laite perustuu juuri julkaistuun Android 4.3 -järjestelmään.


Huolimatta näytön kasvamisesta fyysiset mitat ovat SamMobilen mukaan pysyneet ennallaan. Ulkoasu muistuttanee Galaxy S4:sta.

Samsung on jo kutsunut toimittajia IFA-messujen yhteydessä 4.9 pidettyyn tilaisuuteen, jossa Note III todennäköisesti julkaistaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Lumikki
Lumikki

6

Android kirjoitetaan javalla, joten siinä tuo huonouden syy. En ole eläissäni nähnyt yhtään hyvää java sovellusta, joka ei olisi hidas tai/ja buginen.

Myös tuo että keskitytään tehoon eikä akunkestoon on ihan perseestä. Mutta kuluttajat saa mitä haluavat, nopeita prosessoreita. Saa sitten ladata koko ajan ja tämä koskee kaikkia älypuhelimia. Akun pitäisi kestää koko viikon ilman lataamista.

Vastaa
simsim4
simsim4

8

@3 Ai 5,7" FHD näytöllä ja 8 ydin prossulla... Enpä oikee usko. Joku 3500 mAh nii kuulostais järkevämmältä...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ativ @ (vahvistamaton)

10

@6
Android kirjoitetaan javalla, joten siinä tuo huonouden syy.

No,millä WP8 kirjoitetaan ja ohjelmoidaan?.

Vastaa
simsim4
simsim4

12

@9 Niimpäs onkin. Muistin väärin. Mutta toivon silti et tulee 3500mAh+ akulla, kun ekassa notessa 2500mAh, tokassa 3100mAh nii olis jotenki loogista et seuraavas olis 3500-3700mAh.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
TrolliJonneIskee (vahvistamaton)

14

iPhone5 on ylivoimaisesti paras puhelin/puhletti mitä tällä hetkellä markkinat tarjoaa. Samsungin fanboyclubilaiset nyt äkkiä varaamaan Notes kolmoset kytkyllä hintaa löytyy..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja