Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 825 tuo mukanaan neliydinsuorittimen ja yli 5" näytön?

14
Valtteri Ahonen

Nokia Lumia 825 tuo mukanaan neliydinsuorittimen ja yli 5 näytön?
Kiinalaissivusto Dospy uutisoi mielenkiintoisesta huhusta Nokiaan liittyen. Niiden perusteella Lumia 825 -nimellä liikkuva laite antaa odottaa itsestään paljon, sillä sen sisällä uskotaan olevan Qualcommin neliydinsuoritin, minkä lisäksi näytölle povataan jopa 5,2" kokoa.

PhoneArenan mukaan näytön resoluution odotetaan olevan 720p-tasoa ja Snapdragon 400 -sarjan suorittimen kellotaajuuden 1,2 GHz. Teknisten tietojen perusteella kyseessä on siis Microsoftin odotetulla GDR3-päivityksellä varustettu laite, eli sitä tuskin nähdään markkinoilla aivan heti, mutta julkaisuajankohta saattaisi olla silti tämän vuoden puolella.

Mikäli tietoja vastaava puhelin nähdään markkinoilla, se toisi Nokialta "puhletti"-kokoluokan laitteen todennäköisesti hintatasojen ylempään keskiluokkaan. Suurinäyttöisille puhelimille on selkeästi markkinaa, mutta toistaiseksi Nokian haaveet niiden valtaamiseksi ovat jääneet vain haaveiksi Microsoftin tuskallisen hitaan kehitystahdin vuoksi. Windows Phone-järjestelmä ei esimerkiksi toistaiseksi tue neliydinsuorittimia. Erilaisten vuotojen ja huhujen perusteella näyttää siltä, että Nokia on valmis toimittamaan heti kun Microsoftkin on.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Kaaro
Kaaro

10

Jos vaihtais takas 3310, niin voisi leveillä sillä kuinka hidas ja vain yksiydinprosessori siinä on, mutta siltin kaikki pyörii loistavasti.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

12

Windows Phoneen neliydinprosessori tuntuu kyllä hieman ylilyönniltä. Mutta, kommenteissa on osuttu mielestäni asian ytimeen:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mrl586:

Mihin Lumiassa tarvitaan neliydinsuoritinta?

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sillattiis (vahvistamaton) :

@7
Markkinointiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
TrolliJonneIskee (vahvistamaton)

13

On se erikoista että Nokia mainostaa neliydin prossuja vuosia jälkeen muiden valmistajien... Painaakohan kyseinen puhelin Nokialaiseen tyyliin kilogramman kun siihen noin paljon tekniikkaa ollaan lisätty.

Ohhoh!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
nilniloctacore (vahvistamaton)

14

Eihän uusimmissa ipadeissa ja iphneissakaan ole kuin kaksi cpu-ydintä. Miksei kukaan niistä nillitä? Hyvin tehdyt käyttikset vaan toimii pienemmillä cpu-resursseilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.